Huis Te koop In Deurne

325 000 €
135 m²
3 slaapkamers
Huis Te koop In Deurne
29 
Afbeeldingen bekijken
10 bekeken
6 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11430

Details

Instapklare woning (135 m²) met 3 a 4 slaapkamers, atelier (21 m²) en zuid-georiënteerde tuin (90 m²) in Deurne.

Het pand behaalt een goede mobiliteitsscore dankzij de centrale ligging nabij de Bisschoppenhoflaan. Meerdere bussen en trams stoppen op wandelafstand en met de wagen bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Aan winkels en supermarkten is er geen gebrek in de nabije omgeving.

Doorheen de jaren zijn er enkele vernieuwingen en aanpassingen gebeurd in de woning. Zo is in 2018 de achtergevel geïsoleerd en is in 2019 de elektriciteit vernieuwd. In het jaar daarop is het dak van het atelier vernieuwd met isolatie en zijn ook de muren geïsoleerd. Vervolgens zijn in 2020 de plafonds, vloeren en muren onder handen genomen en het jaar daarna is er een condensatieketel geplaatst. Het dak van de woning is dit jaar vernieuwd met isolatie.

Je komt binnen in de inkom-/traphal, die uitgeeft op de rest van het gelijkvloers. Vooraan bevindt zich de woonkamer (28 m²), die achteraan in verbinding staat met de leefkeuken (32 m²), waar een lichtkoepel zorgt voor bijkomend daglicht. De keuken is uitgerust met een gasvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven en microgolfoven. Verder is er op het gelijkvloers nog een wasplaats met wc en lavabo aanwezig. In de zuid-georiënteerde tuin (90 m²) treffen we een extra ruimte van zo’n 21 m², die momenteel gebruikt wordt voor extra slaapkamers. Er is wateraansluiting aanwezig, wat voor mogelijkheden zorgt.

Op de tussenverdieping situeert zich een eerste slaapkamer van 18 m². De overige 2 slaapkamers bevinden zich op de eerste etage en hebben een gelijke oppervlakte van 12 m². De badkamer (6 m²) is voorzien van een douchecabine, lavabomeubel en wc. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 2 toiletten
  • kelder
  • tuin

Financiën

Vastgoedprijs: 325 000 €
Kadastraal inkomen: Geen informatie
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 3
Bewoonbare oppervlakte: 135 m²
Tuinoppervlakte: 90 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 346 kWh/m²
Energetische klasse: D
EPC D
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 46 710 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 0002684197-RES-1

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website