Huis Te koop In Kapellen

399 000 €
122 m²
2 slaapkamers
Huis Te koop In Kapellen
23 
Afbeeldingen bekijken
13 bekeken
6 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11418

Details

Prachtige laagbouwwoning (122 m²) met 2 slaapkamers en garage op een zuid-west-georiënteerd perceel van 553 m² in Kapellen.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk nabij het dorpscentrum. Verschillende bussen stoppen op wandelafstand en ook het station bereik je gemakkelijk te voet of met de fiets. Er is een ruim aanbod aan scholen te vinden in de nabije omgeving en de snelweg bereik je in enkele minuten.

De vrijstaande woonst is doorheen de jaren goed onderhouden, maar is wel te moderniseren. Het dak is geïsoleerd en de verwarming is op mazout. Alle ramen zijn afgewerkt met rolluiken.

Je komt binnen in de aparte inkomhal, die uitgeeft op de ruime woonkamer van maar liefst 46 m², die zich aan de voorzijde van het pand bevindt. De aparte keuken is 11 m² groot en voorzien van een basisuitrusting. Langs hier heb je eveneens toegang tot de woning. De badkamer (4 m²) beschikt over een lavabo en ligbad/douche. De 2 slaapkamers zijn van gelijke grootte (13 m²) en verder zijn er nog een aparte wc, berging (4 m²) en wasplaats (4 m²) aanwezig. Het pand beschikt eveneens over een ruime zolder, wat voor een waaier aan mogelijkheden zorgt om extra bewoonbare oppervlakte bij te creëren.

De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 553 m² en het zuid-west-georiënteerde tuingedeelte is zo’n 390 m² groot. Een groot pluspunt is dat de weilanden achter de woning niet bebouwd mogen worden, zodat het gunstig zicht gegarandeerd blijft. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 2 toiletten
  • kelder
  • zolder
  • tuin

Financiën

Vastgoedprijs: 399 000 €
Kadastraal inkomen: 2 090 €
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 2
Bewoonbare oppervlakte: 122 m²
Tuinoppervlakte: 553 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 567 kWh/m²
Energetische klasse: F
EPC F
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 69 174 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 0002637080

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website