Huis Te koop In Hoboken

349 900 €
138 m²
3 slaapkamers
Huis Te koop In Hoboken
20 
Afbeeldingen bekijken
8 bekeken
6 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11411

Details

Verzorgde halfopen bebouwing (138 m²) met 3 slaapkamers, garage en buitenruimte (50 m²) in Hoboken.

Het pand is gelegen in een rustige straat in het dorpscentrum en behaalt bijgevolg een uitstekende mobiliteitsscore. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig op wandelafstand en ook aan velo-stations is er geen gebrek. Met de wagen geniet je van een vlotte verbinding tot in- en uitvalswegen. Om de hoek is er een speelplein en verder is er een ruim aanbod aan scholen in de nabije omgeving.

De woning is doorheen de jaren goed onderhouden en is instapklaar. Zo is het dak geïsoleerd conform de norm 2020 en verder is ook de elektriciteit conform. In 2014 zijn er nieuwe vloeren gelegd en in 2020 is er airconditioning (Fujitsu) geïnstalleerd. Vervolgens is in 2017 het plat dak geïsoleerd en verder zijn ook de tussenmuren opgespoten met isolatie (6 cm). Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas (hout) en vooraan op het gelijkvloers en achteraan op de eerste verdieping zijn deze voorzien van rolluiken.

Je komt binnen in de inkom-/traphal met apart gastentoilet. De rest van het gelijkvloers bestaat uit een L-vormige leefruimte met grenzend hieraan de halfopen keuken, goed voor een totale oppervlakte van zo’n 56 m². De keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort (kookvuur, dampkap, dubbele spoelbak, ingebouwde vaatwasser, oven, microgolfoven, frigo en diepvries). Achteraan bevindt zich de gezellige buitenruimte (50 m²) met noord-oost-oriëntatie. Verder heb je vanuit de woonkamer nog toegang tot de aanpalende garage (27 m²) met sectionale poort. Op de bovenverdieping situeren zich de 3 slaapkamers met oppervlaktes variërend tussen de 10 m² en 19 m². De badkamer (6 m²) is voorzien van een lavabomeubel, wc en douche. Tot slot beschikt het pand nog over een kelder (24 m²) en zolder (37 m²). Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 1 verdieping
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 2 toiletten
  • kelder
  • zolder
  • tuin

Financiën

Vastgoedprijs: 349 900 €
Kadastraal inkomen: Geen informatie
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamers: 3
Bewoonbare oppervlakte: 138 m²
Tuinoppervlakte: 50 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: 340 kWh/m²
Energetische klasse: D
EPC D
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: 46 920 kWh
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 20220204-0002539660-RES-1

Woonverzekering

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website