Speciale eigendom Te koop In Borsbeek

459 000 €
165 m²
Speciale eigendom Te koop In Borsbeek
27 
Afbeeldingen bekijken
15 bekeken
25 dagen publicatie dagen
0 keer favorieten
Ref.: OBJ_11065

Details

Twee handelspanden (80 & 85 m²) met oost-georiënteerde tuinen (69 & 70 m²) in Borsbeek.

De commerciële gebouwen zijn gelegen in het dorpscentrum en zijn vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, wat het een ideale uitvalsbasis maakt om jouw zaak te starten en cliënteel aan te trekken.

De panden zijn goed onderhouden en bieden veel mogelijkheden qua invulling en herontwikkeling. De daken zijn minimaal geïsoleerd, de ramen beschikken over dubbele beglazing en de centrale verwarming is op gas.

Het handelspand op nr. 13 bestaat uit een lichtrijke ruimte van zo’n 38 m² vooraan met trap naar de open bovenverdieping (17 m²). Dankzij de veluxramen valt er ook boven een aangename hoeveelheid natuurlijk licht binnen. Achteraan bevindt er zich een aparte keukenruimte (19 m²) met basisinrichting (spoelbak en ingebouwde koelkast). Verder zijn er nog een douche en aparte wc aanwezig. Via een schuifdeur heb je tot slot toegang tot de oost-georiënteerde tuin (69 m²).
Het handelspand op nr. 15 bestaat uit een grote, open ruimte die tot achteraan doorloopt en een oppervlakte heeft van zo’n 53 m². De lichtkoepels dragen hier bij tot een aangename hoeveelheid binnenvallend daglicht. Rechts achteraan bevindt er zich een keukenruimte (7 m²) met kookvuur, spoelbak en ingebouwde koelkast. Verder is er nog een aparte wc aanwezig. Achteraan heb je toegang tot de oost-georiënteerde tuin (70 m²). Via de trap vooraan heb je ook nog toegang tot de open bovenverdieping (16 m²) met douche. Zoek je centraal gelegen handelspanden met veel mogelijkheden? Mis deze kans dan niet en kom met eigen ogen deze opportuniteit ontdekken! Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

Aanvullende informatie

  • 1 verdieping
  • tuin

Financiën

Vastgoedprijs: 459 000 €
Kadastraal inkomen: Geen informatie
Maandelijkse kosten Geen informatie

Pand afmetingen

Aantal kamer: Geen informatie
Bewoonbare oppervlakte: 165 m²
Tuinoppervlakte: 139 m²
Bebouwbare oppervlakte: Geen informatie

Energie

Primair energieverbruik: Geen informatie
Jaarlijks theoretisch totaal energieverbruik: Geen informatie
CO2-uitstoot Geen informatie
Energieprestatiecertificaat (EPC) 20211008-0002474831-KNR-1

Mijn hypotheeklening

Te lenen bedrag

N/A

Financier deze woning vanaf
N/A
Per maand
Voorgesteld door
Yago

Neem contact op met de makelaar

Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42
2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website