Adele koopt wellicht droomhuis in Los Angeles

Geschreven door Logic-Immo.be
8 februari 2021

Britse zangeres kiest voor parttime woning

De beroemde Britse popzangeres, Adele, zal wellicht eigenares worden van een prachtige villa in één van de exclusieve beveiligde wijken van Los Angeles. Hoewel de zangeres reeds huizen in Londen en Brighton bezit, zou ze in LA deze parttime woning om van daar uit haar carrière in de Verenigde Staten te ondersteunen en de Britse paparazzi te ontlopen om haar pasgeboren zoontje privacy te gunnen.

design huis

Parttime woning

Toen Adele in Paul McCartney’s huis verbleef wanneer ze zich voorbereidde op haar optreden tijdens de Oscars, zou ze verliefd geworden zijn op het leven in de Verenigde Staten. Ze zou nu immers een prachtige villa in Los Angeles kopen als parttime woning, zodat ze een goede basis heeft voor haar carrière in de Verenigde Staten.

Adele zou het huis in LA trouwens kopen op aanraden van haar goede vrienden Robbie Williams en Ayda Field. Zij overtuigden Adele dat een parttime woning haar carrière en de opvoeding van haar kind alleen maar ten goede zou komen. Adele is namelijk erg gesteld op de privacy van haar 5 maanden oude zoon Angelo, die ze samen met haar vriend Simon Konecki opvoedt. Bovendien houdt de 24-jarige zangeres van het warme weer in LA en zou ze in haar nieuwe woning rustig van het zonnetje kunnen genieten en de koude Britse winters ontlopen.

Luxe villa

Adele zou naar verluidt helemaal weg zijn van een luxe villa in Los Angeles. De landelijke villa staat op een grond van 8.000 vierkante meter. De benedenverdieping is volledig gewijd aan woonruimte en logeerkamers. De bovenverdieping zou ingericht zijn als de master bedroom. Rondom de villa is een prachtige tuin gebouwd met verzorgde gazons en een zwembad. Er is tevens een buitenkeuken en een spa voorzien. Volgens de Britse tabloids zouden er zelfs plannen zijn om een studio in te richten in het huis, zodat de blonde zangeres thuis aan een nieuw album kan werken.

Dit artikel delen

Suggesties voor u