Binnenkijken in de mooiste appartementen ter wereld

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
29 januari 2021

De mooiste appartementen: doe inspiratie op en droom weg

Hou je van stijlvolle designs en speciale interieurs? Om je alvast te laten wegdromen nemen we je mee naar enkele van de mooiste appartementen ter wereld. Ze vallen op door hun unieke locatie, hun geĂŻntegreerde design, smaakvolle inrichting of gewoonweg de luxe die ze uitstralen. De appartementen hieronder behoren vast en zeker tot de mooiste en meest unieke ter wereld! 

design huis

Het Heinz Julen Penthouse in Zermatt, Zwitserland

Dit prachtige penthouse werd ontworpen door de architect Heinz Julen. Het penthouse beslaat 2 verdiepingen en heeft een oppervlakte van maar liefst 260m². Enkele wanden Ă©n delen van het dak van dit prachtige appartement bestaan volledig uit glas, zodat je geniet van een wondermooi uitzicht over het indrukwekkende landschap. Uiteraard is het appartement afgewerkt met luxueuze elementen zoals een open haard in het midden van de kamer, een jacuzzi en handgemaakte meubels. Het allerbeste nieuws? Dit mooie appartement is te huur voor vakantiegangers!

Clock Tower appartement, New York

In een klokkentoren in Brooklyn bevindt zich een van de mooiste appartementen ter wereld. Het klassieke gebouw werd omgetoverd tot een triplex-appartement van 632m². De eyecatcher? Ongetwijfeld de vier reusachtige klokken met glazen wijzerplaat, die zich aan elke zijde van het gebouw bevinden. Deze klokken geven het luxueuze interieur van het appartement een nog specialere look. Wil je graag wonen het mooiste appartement van New York? Dat kan, want het is te koop. Je moet er wel 18 miljoen dollar voor over hebben.

Over Water Bungalows op de Malediven

De Malediven zijn een paradijselijke omgeving. Uit je bed komen en meteen een frisse duik in het azuurblauwe water nemen? In deze bungalows, die op palen boven het water rusten, kan het perfect. Dankzij een glazen vloer zie je de vissen onder je voeten zwemmen. Van dit type bestaan er meerdere appartementen, met elk hun eigen unieke inrichting. Is een eigen stek op de Malediven je wat te duur? Geen nood, ook enkele hotels bieden dit type verblijf aan. Zo waan je je even eigenaar van Ă©Ă©n van de mooiste appartementen ter wereld!

Dit artikel delen

Suggesties voor u