Binnenkijken in de villa van Marc Coucke

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
9 februari 2021

Villa Coucke staat te koop voor 1,3 miljoen euro

Marc Coucke is wellicht Vlaanderens bekendste en meest excentrieke miljardair. Benieuwd hoe iemand als Marc Coucke woont? Dat kun je nu gemakkelijk ontdekken, want zijn luxueuze villa in het West-Vlaamse Vichte staat momenteel te koop.

Villa de Marc Coucke

Reusachtige villa in Franse stijl

De villa van de familie Coucke dateert uit 1966 en is 590 vierkante meter groot. Ze staat op een prachtig domein van meer dan 4.300 vierkante meter. Het domein en de villa in klassiek-Franse stijl staan te koop voor 1,3 miljoen euro. Dat is een fiks bedrag, maar daarmee is dit nog lang niet de duurste woning in het land. Eerder stonden er in Vlaanderen al woningen – kastelen, zeg maar – te koop voor 10 miljoen euro en zelfs 18 miljoen.

Wie geïnteresseerd is in Couckes villa, krijgt waar voor z’n geld. De villa telt twee woonkamers, een moderne keuken, een kantoor en fitnessruimte, een omvangrijke inkomhal, vijf slaapkamers en een ‘master bedroom’ met twee aparte dressings, een binnenzwembad en poolhouse, een kelder en zolder, twee garages …

Voor de woning ligt een ruime, verwarmde (!) oprijlaan. Verder is de villa van Marc Coucke omgeven door een terras en een stijlvolle landschapstuin met vijver. De villa ligt discreet verscholen in z’n omgeving. Van nieuwsgierige buren of cameraploegen heb je hier geen last (tenzij je ze zelf binnenlaat).

Marc Coucke

Je kent Marc Coucke allicht als de ondernemer die van het farmaceutisch bedrijf Omega Pharma een weergaloos succesverhaal maakte. In 2014 raakte bekend dat Coucke zijn bedrijf aan het Amerikaanse Perrigo zou verkopen, voor een som van 3,6 miljard euro. De miljardair komt regelmatig in het nieuws door zijn engagement bij wielerploeg Etixx-Quick Step en eersteklasser KV Oostende.

Waarheen Marc Coucke verhuist na de verkoop van zijn villa in Vichte, is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Suggesties voor u