De geknipte kantoorruimte, die vind je met een makelaar !

Geschreven door Logic-Immo.be
10 februari 2021

Maak gebruik van de knowhow van een professional

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte om je professionele activiteiten te starten of verder uit te breiden? Neem dan een makelaar bij de arm. Hij of zij kan je adviseren zodat je straks geen spijt krijgt van je aankoop. Wat dan precies de meerwaarde is van zo’n vastgoedprofessional? Knowhow!

Espace de bureau adéquat

Wat zijn de vereisten van je kantoorruimte?

Aan welke vereisten voldoet de ideale kantoorruimte? Dat is geen eenvoudige vraag, die bovendien weleens durft te verschillen al naargelang de aard van de handelsactiviteit. Meteen reden nummer één om een makelaar in te schakelen. Hij heeft de ervaring én kent de markt als geen ander om het meest geschikte pand voor jou te vinden.

Waar wil je je vestigen?

De ligging is een eerste factor. Ontvang je klanten in je kantoren, dan is een centrale ligging langs een drukke invalsweg een goed idee. Uiteraard betaal je in de stad een stuk meer voor een pand dan in een industriezone. Fungeert de ruimte enkel als administratieve uitvalsbasis, dan mag het gebouw iets meer afgelegen liggen. Zorg er wel voor dat je werknemers niet te lang moeten pendelen.

Hoeveel mag je kantoorruimte kosten?

Wellicht bezorgdheid nummer 1: hoeveel zal mijn kantoor kosten? Ook hier kan een makelaar je perfect bijstaan. Hij kent de prijzen en weet dus ook waar je echte koopjes kunt doen. Of is huren toch interessanter in jouw geval? Je makelaar onderzoekt het graag voor jou.

Kortom, een makelaar is een onmisbare schakel in je zoektocht naar een geschikte kantoorruimte. Hij of zij is de partner die je begeleidt en adviseert zodat jij gerust bent: je vindt straks de ideale kantoorruimte voor je zaak, hoe groot of hoe klein ook.

Dit artikel delen

Suggesties voor u