Distributie van magazine Logic-Immo.be uitgebreid naar Press Shop

Geschreven door Logic-Immo.be
11 februari 2021

126 kwalitatieve displays extra

Om ons netwerk van langlopende exclusieve distributieakkoorden nog te verstevigen, hebben we een distributieakkoord gesloten met LS Travel, die eigenaar is van de “Press Shop”-winkels over heel België.  Ons park van presentatiedisplays wordt zo uitgebreid met 126 stuks van hoge kwaliteit en met hoge oplages.

logic immo press shop

Een kwalitatieve uitbreiding van ons netwerk

Om ons netwerk van langlopende exclusieve distributieakkoorden met groepen zoals Interparking, Deli Traiteur, Carrefour, Metro, Match … en vele lokale ondernemingen nog te verstevigen, heeft Logic-Immo.be een distributieakkoord gesloten met LS Travel, die eigenaar is van de “Press Shop”-winkels over heel België.  Ons park van presentatiedisplays wordt zo uitgebreid met 126 stuks van hoge kwaliteit en met hoge oplages. Ze zullen evenredig worden verdeeld over onze 5 oplages (Antwerpen-Vlaams Brabant, Oost- & West-Vlaanderen, Brussel-Waals Brabant, Luik en Henegouwen). De totale oplage van het Logic-immo.be-magazine stijgt met zo’n 25.000 exemplaren.

Logic-immo.be blijft hiermee het enige nationale magazine voor vastgoedadvertenties dat erkend is door het CIM (certificatieorganisme voor lezerspubliek) en dat wordt geconsulteerd door meer dan 370.000 doelgroeplezers per editie.

Wil u meer weten over dit nieuwe partnerschap, aarzel dan niet ons te contacteren per mail aan Stéphane Scherrens, Verantwoordelijke Logistiek en Merchandising IPM IMMO: stephane.scherrens@ipm-immo.be.

Dit artikel delen

Suggesties voor u