Een huis met loods

Geschreven door Logic-Immo.be
24 februari 2021

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als je op zoek gaat naar een nieuwe woning heb je vast een uitgebreid verlanglijstje. Zo wil je misschien een mooie tuin, drie slaapkamers en een ruime garage. Maar heb je al eens aan de mogelijkheden van een huis met loods gedacht? We geven je alvast wat inspiratie!

huis met schuur

Opbergruimte in overvloed

Weet je niet waar je die oude kast tijdelijk kunt stockeren? Of ben je het beu dat de barbecue een hele winter lang in de garage staat? Met een loods heb je eindeloos veel plaats om je spullen op te bergen. Zet er enkele schappen met etiketten, zodat je alles vlotjes terugvindt. Zo moet je in huis minder opbergruimte voorzien en kun je je interieur strak houden.

De ideale hobbyruimte

Een loods is een erg handige ruimte om een hobby in te beoefenen. Als je bijvoorbeeld graag knutselt, kun je al je spullen daar opbergen, zonder dat je huis een rommeltje wordt. Maar ook voor hobby’s die veel plaats innemen, zoals fietsen verzamelen, is een loods erg praktisch.

Eindeloos speelplezier voor je kinderen

Maar ook je kinderen zullen enorm veel plezier beleven aan een huis met loods. Zij zien die ruimte namelijk als een groot speelparadijs. Ze kunnen er naar hartenlust rondrennen en -fietsen of enorme kampen bouwen. En dat alles zonder dat je huis overhoop wordt gegooid. Komen hun vriendjes spelen, maar houdt het niet op met regenen? Organiseer gewoon een heuse filmavond in de loods. Het perfecte back-upplan bij slecht weer!

Een huis met loods? Feesten geblazen!

Een zaaltje afhuren voor een verjaardag, afscheidsfeest of andere feestelijke gelegenheid? Dat is niet meer nodig als je een huis met loods hebt! Die grote, open ruimte is de ideale locatie voor grote en kleine feestjes. Het enige wat jij nog moet doen is die kale zaal wat decoreren, een toffe bar in elkaar knutselen en je vrienden en familie uitnodigen. En het beste van al: je kunt achteraf gewoon naar huis kruipen!

Wist je trouwens dat je ook in een loods kunt wonen? Lees er hier alles over!

Dit artikel delen

Suggesties voor u