Eerste kennismaking met First Immo

Geschreven door Logic-Immo.be
15 februari 2021

Woning kopen of verkopen?

Vastgoed verkopen is geen bevlogen avontuur om je zomaar in te storten, want er komen heel wat financiële en juridische aspecten en vooral veel geld bij kijken. Daarom handel je best op een weloverwogen manier en met kennis van zaken. Het is bovendien altijd goed om je te laten bijstaan door een vastgoedspecialist eerste klas, zoals First Immo.

Clés

First Immo, vastgoedanker in Antwerpen

First immo is reeds meer dan dertig jaar een gevestigde waarde in de Antwerpse vastgoedsector. Door de jaren heen heeft het bedrijf een stevige reputatie opgebouwd en vestigingen gecreëerd in Antwerpen, Kalmthout, Wuustwezel, Kapellen, Hoevenen, Brecht, Brasschaat, Deurne, Zwijndrecht,  Edegem en Mechelen.

De troeven van First Immo

First Immo heeft een team van 33 ervaren vastgoedmakelaars die de immomarkt op de voet volgen. Ze zijn perfect op de hoogte van de recente wijzigingen op juridisch vlak, de verplichte documenten en de prijsschommelingen op de markt.

First Immo maakt eerst een gratis schatting van de woning en gaat vervolgens de vraagsprijs bepalen, in overleg met de eigenaars. Vervolgens maakt First Immo een volledig dossier op, met detailinfo, professionele foto’s, info over EPC, een liggingsplan, een indelingsplan en een uitgebreide commerciële beschrijving.  First Immo plaatst al deze info over jouw eigendom op haar eigen website en enkele portaalsites, zoals Logic-Immo. Daarnaast verspreidt de firma vastgoedzoekertjes via haar etalages, projectpanelen, burenmailings, mailings en haar eigen magazine.

Kandidaat-kopers kunnen hun woonwensen ingeven op de website van First Immo. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met de kandidaat-kopers en de eigenaars, waarbij een professionele medewerker een rondleiding geeft in de woning. Bij een bod gebeurt de onderhandeling steeds in overleg met de eigenaars. First Immo adviseert, maar het is nog steeds de eigenaar die beslist! Is er een akkoord over de prijs, dan maakt First-Immo een compromis op in samenspraak met de notaris. Na de ondertekening van de compromis bezorgt First Immo de notaris van de verkoper en van de koper een volledig dossier, zodat de notariële akte kan worden voorbereid. Is er geen resultaat, dan worden de eigenaar ook geen kosten aangerekend! Maar de grootste succesfactor van First Immo… is de realistische waardebepaling.

Dit artikel delen

Suggesties voor u