Engel & Völkers

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
3 maart 2021

Vastgoed makelaar in de kijker: Engel & Völkers

Engel & Völkers is een vastgoed makelaar die gespecialiseerd is in luxevastgoed en telt bijna 450 immo kantoren in 36 verschillende landen. Als u op zoek bent naar trendy vastgoed, een herenhuis, een loft met prachtig uitzicht, een hedendaagse villa of een historisch pand, maak dan een afspraak bij de Engel & Völkers vastgoed makelaar in uw buurt. 

investissement immobilier

Engel & Völkers in cijfers

Engel & Vie ontstond als vastgoed makelaar in 1977 in Duitsland. Door de komst van Christian Völkers werd de onderneming echter herdoopt tot Engel & Völkers. In België opende het eerste Engel & Völkers vastgoedkantoor zijn deuren in 2006. Vandaag telt ons land zo’n 23 vastgoedkantoren die verspreid zijn over heel het land: Knokke, Brasschaat, WaterlooLuik, Brussel en Lasne.

Waarom kiezen voor Engel & Völkers?

Hoewel Engel & Völkers gekend is voor zijn exclusief vastgoed, staat kwaliteit niet noodzakelijk gelijk aan een hogere prijs. Kwaliteit kenmerkt zich bij Engel & Völkers door het karakter van de woning, de afwerking en het potentieel ervan. U kan bij Engel & Völkers al terecht voor vastgoed vanaf 250.000 euro. Het vastgoedaanbod is afhankelijk van de streek, maar ook van de lokale vraag naar vastgoed.

Engel & Völkers biedt bovendien een service op maat aan en klantvriendelijkheid staat centraal. De waardeschatting van het vastgoed gebeurt daarnaast altijd volgens een vaste procedure: twee schatters gaan ter plaatsen en beoordelen de waarde van het vastgoed. Op die manier wordt de prijs van het vastgoed zo realistisch mogelijk opgesteld. Daarna geeft Engel & Völkers enkele aanbevelingen aan de eigenaar die vastgesteld worden aan de hand van een analyse van het vastgoed, de lokale immo markt en de verwachtingen van mogelijke kopers.

Kastelen en jachten te koop

Engel & Völkers biedt niet enkel villa’s, herenhuizen en commerciële ruimten aan, maar ook jachten en kastelen! Bent u op zoek naar een uniek kasteel uit de Middeleeuwen in de provincie Antwerpen, een Barok paleis in Nuremberg of een landhuis in Renaissance stijl in Barcelona? Ontdek het immo aanbod van Engel & Völkers.

Dit artikel delen

Suggesties voor u