Exclusief appartement Optima-oprichter te koop !

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
15 februari 2021

Topraffinement op 157 vierkante meter

Ben je op zoek naar een optrekje aan de kust? Dan is het exclusief appartement van voormalig Optima-topman Jeroen Piqueur in Knokke misschien wel iets voor jou. Zijn buitenverblijf van 157 vierkante meter staat namelijk te koop, zo meldt zakenkrant De Tijd. Vraagprijs: tussen de 2,5 en de 3,5 miljoen euro.

exclusief appartementen op knokke

Ingestort imperium

De een zijn dood is de ander zijn brood? Feit is dat de Gentse zakenman met lede ogen moest aanzien hoe Optima Bank in juni failliet verklaard werd. Nu lijkt Piqueur dan ook noodgedwongen afstand te moeten nemen van zijn luxueuze levensstijl.

Na het faillissement van de bank werden er al enkele van zijn wagens, waaronder een Porsche Carrera GT, in beslag genomen. Zijn priv√©jet, een Falcon 2000EX, werd al verkocht en ook zijn befaamde priv√©jacht ‚ÄėRubbecan‚Äô staat niet langer op zijn naam.

Exclusief appartement in het Zoute

Piqueurs appartement dat momenteel te koop staat, ligt op de zeedijk van Knokke, in hartje het Zoute. Het beschikt over drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een zuidgericht terras.

Vanuit het appartement heb je een prachtig zicht op het strand en de zee. De vastgoedmakelaar prijst het appartement dan ook aan als een ‚Äústaaltje van luxe en topraffinement‚ÄĚ.

2,5 miljoen euro is uiteraard een bijzonder stevig prijskaartje voor een appartement, al is Knokke op het vlak van immo sowieso de duurste kustgemeente. Voor een appartement betaal je er gemiddeld 480.362 euro. Dat is zowat het dubbel van de prijzen voor appartementen in de omliggende gemeentes.

Dit artikel delen

Suggesties voor u