Hedendaagse design woningen

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
21 januari 2021

Binnenkijken in een luxe chalet in het Andes gebergte

Hoog in het Andes gebergte, op 2900 meter en aan de voet van de Aconcagua, ligt de Chalet C7. Het landschap rond deze luxe chalet is steil en rotsachtig, kijkt uit op de Inca lagoon en de bergtoppen van de ‘Tres Hermanos’.

Villa met zwembad

Luxe chalet in Chili

Een skivakantie kan een extra dimensie aannemen, vooral wanneer je naar een speciale plek trekt. Deze coole design chalet zit verstopt achter een helling en breekt het landschap niet, maar het uitzicht is wel a-dem-be-ne-mend!

Design chalet bouwen die versmelt met het berglandschap

Binnenin zijn er twee etages. Het gelijkvloers is gebouwd met rotsen van het terrein en stevig in de bergflank verankerd. Hier bevinden zich de slaapkamers en badkamers. Hierachter vinden we de leefruimte, die uitkijkt op het meer. De tweede verdieping bestaat uit een stalen skelet, volledig met glas gevuld. Zo voel je je volledig verbonden met het prachtige, ruwe berglandschap, terwijl je toch geniet van hedendaags comfort.

Kortom, architecten Nicolás Del Río en Max Núñez zetten een sterk staaltje chaletbouw neer dat toont hoe landschap en architecturale vormgeving perfect kunnen samensmelten!

Dit artikel delen

Suggesties voor u