Huis, tuin en hobby beurs Charleroi is aan 58ste editie toe

Geschreven door Logic-Immo.be
27 januari 2021

Batibouw geeft officieel het startschot van het nieuwe seizoen van woon- en tuinbeurzen. Tijdens de maand maart kan je in Wallonië de 58ste editie van de Huis, Tuin en Hobby beurs bezoeken. Negen dagen lang zullen 300 professionals uit de sector advies geven aan particulieren over hun bouw- of renovatieprojecten.

conferentie op urbanism

Heb je bouwplannen ? Wil je je woning opfrissen door een ruimte te renoveren? De Huis, Tuin en Hobby beurs is de ideale plek om informatie in te winnen over de nieuwigheden en trends inzake bouwen, renoveren, inrichting of meubels.

De renovatieboom

Sinds 2011 gaat het niet zo goed met de woningbouwsector : minder bestellingen, economische onzekerheid, steeds strengere bouwnormen… Als de bouwbedrijven erin slagen om het hoofd boven water te houden, dan is dat te danken aan renovatieprojecten. “Tijdens crisisperiodes hebben mensen de neiging op zich thuis terug te trekken. Ze willen zich thuis goed voelen en pakken hun interieur aan.”

Meer dan een beurs

De huis, tuin en hobby beurs biedt niet enkel beursstands aan, maar ook een hele resem activiteiten voor het ganse gezin: kookworkshops, petanque & pastis en zelfs danslessen. Je kan ook conferenties bijwonen van Luc Noël, want deze Koen De Bouw van de RTBF komt over tuinaanleg praten. In het dorp van de occasie mobilhomes kan je misschien een nieuwe wagen voor jouw volgende vakanties op de kop tikken!

De huis, tuin en hobby beurs praktisch

  • Data en openingsuren : van zaterdag 9 maart tot zondag 17 maart. Van maandag tot donderdag, van 11 tot 18 uur en vrijdag, zaterdag en zondag van 11 tot 19 uur.
  • Adres : Charleroi Expo, Avenue de l’Europe 21, 6000 CHARLEROIInkom : 6 euro. Je kan een gratis inkomticket downloaden via de website van de bouwbeurs
  • Speciale dagen :
    • Dag van de zelfstandigen: maandag 11/03
    • Dag van de senioren: dinsdag 12/03 (gratis inkom voor 60+ op vertoning van identiteitskaart).
    • Dag van de vrouwen: donderdag 14/03 (gratis inkom voor alle vrouwen)
Dit artikel delen

Suggesties voor u