Logic-immo.be’s mobiele applicaties

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
3 februari 2021

Jouw favoriete zoekertjes nu ook op tablet of smartphone!

applis tablette et smartphoneapplis tablette et smartphone

Logic-immo.be heeft verschillende mobiele apps waarop je al wat je maar wil kan terugvinden: alle zoekertjes van op de site, de artikels van op onze immobiliënblog, de contactgegeven van de immokantoren die zoekertjes op onze site plaatsen, enzovoort. Daarnaast is er ook een applicatie voor de iPad waarop je al onze magazines kan lezen. Alle info vind je op deze pagina!

mobile app for tablets and smartphones

Apps voor tablet en smartphone!

In de Play Store kan je onze app downloaden. Zoeken op Logic-immo.be is voldoende!

Of klik op deze link: Logic-immo.be android app installeren

Opgelet: er is met Logic-immo.com ook een Franse versie te downloaden. Vergis je dus niet, deze  versie geeft enkel vastgoed in Frankrijk weer.

Na het downloaden van de app, volstaat het om gewoon de installatieprocedure stap voor stap te volgen. Deze is dezelfde als bij elke app. Onze app is natuurlijk ook gratis!

Ook slaat de applicatie automatisch uw laatste zoekopdrachten op en kan je je er ook inschrijven om via mail op de hoogte te blijven van nieuwe zoekertjes die aan jouw criteria voldoen. Daarenboven kan je op de app ook alle panden op de kaart terugvinden, handig als je eens een bezoekje wil brengen aan je nieuwe droomhuis!

De app werkt even vlekkeloos op zowel tablet als smartphone met Android, toch een belangrijk gegeven met merken als Samsung, LG, Sony Experia, Google Nexus, enzovoort die erop draaien.

iOS applicatie

Voor de liefhebbers van Apple is er natuurlijk ook een app, met al dezelfde functies en mogelijkheden als de Android applicatie.

Het enige merkbare verschil is dat je hier ook pushnotificaties kan krijgen op je iPad of iPhone, zodat je altijd op de hoogte bent van het vastgoed dat jou interesseert.

Ook hier volstaat het om op Logic-immo.be te zoeken.

Of klik op deze link: Logic-immo.be iOS app installeren

De Logic-immo magazines staan online!

Elk van onze 4 regionale uitgaven van het Logic Immo magazine zijn ook online te raadplegen op www.logic-immo.be/nl/magazines, waar je de laatst verschenen nummers voor elke editie kan terugvinden. Deze pagina’s zijn ‘responsive’, wat gewoon wil zeggen dat je deze probleemloos kan raadplegen met je smarthphone.

Afhankelijk van de regio die je interesseert (Brussel-Brabant, Henegouwen, Luik of Oost- en West-Vlaanderen en de kust), vind je daar de laatste nieuwe lokale zoekertjes, evenals artikels met info over vastgoed in het algemeen en artikels over vastgoed in een bepaalde regio.

Op de pagina zie je de vier verschillende regio’s, waarna je kan doorklikken naar de magazines van de regio in kwestie. Aan jou dus om te kiezen welke regio je het meest interesseert.

Elke uitgave beschikt ook over zijn eigen adres, waar je rechtstreeks de magazines van de uitgave die je interesseert kan raadplegen:

  • Magazine Henegouwen (franstalig): www.logic-immo.be/mag-hainaut
  • Magazine Brussel-Brabant (franstalig): www.logic-immo.be/mag-bxl
  • Magazine Luik-Luxemburg (franstalig): www.logic-immo.be/mag-liege
  • Magazine Vlaanderen & de kust (nederlandstalig): www.logic-immo.be/mag-vlaanderen

Voor elk van deze magazines verschijnt er ongeveer om de 3 weken een nieuw nummer.

Elke nieuwe uitgave van het magazine worden eveneens aangekondigd via onze e-mail alerts en zijn ook te bereiken via deze mails, alsook via de resultaatpagina’s op de website.

Veel vastgoedplezier!

Dit artikel delen

Suggesties voor u