Logic Immo fusioneert met Immo Transit!

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
15 januari 2021

Leider op de markt van gratis vastgoedmagazines en consolidatie van Logic-immo.be

De twee merken fusioneren om van hun magazine vanaf oktober dé leider te maken op de vastgoedmarkt en om de groei van de website Logic-immo.be te versnellen.

Twee mannen in pak schudden elkaar de hand ter gelegenheid van de fusie van Logic Immo en Immo Transit

IPM Group (Logic Immo, La Libre, Essentielle Immo, La DH-Les Sports, Paris Match, DH Radio) heeft Immo Transit verworven. Dankzij de fusie tussen de titels Logic-immo en Immo Transit, zal IPM het belangrijkste gratis magazine voor vastgoedzoekertjes uitgeven. De websites zullen eveneens fusioneren, en dit onder de merknaam Logic-immo.be.

Nieuw magazine Logic Immo Transit

Op 12 oktober 2019 zal het nieuwe merk Logic Immo Transit het daglicht zien. Zo versterkt de persgroep IPM haar vastgoedaanbod.

IPM geeft de website Logic-immo.be, de bijlage La Libre Immo (elke donderdag in La Libre Belgique), het magazine Essentielle IMMO (de eerste zaterdag van elke maand in La Libre Belgique), alsook de vastgoedrubriek in Paris Match (elke donderdag in de Belgische versie van Paris Match) uit.

Versterkt aanbod in Brussel en Wallonië

Het magazine van Logic Immo is de belangrijkste vastgoedpublicatie in België en wordt uitgegeven in vier regiospecifieke versies die zo goed als heel België dekken. De fusie met Immo Transit zal het aanbod van het magazine op de Brusselse en Waalse markt versterken.

IPM Group versterkt dus zo haar aanwezigheid op deze markt. Bijgevolg bestaat er binnenkort dus maar één gratis gespecialiseerd magazine meer, waarvan het aanbod qua panden alsook het aantal oplages zal stijgen. Dit medium, dat momenteel al 404.300 maandelijkse lezers aantrekt, zal dus een grotere merkbekendheid verwerven en een groter lezersaantal bereiken.

Keuze voor Logic-immo.be

Wat de website betreft, heeft IPM ervoor gekozen om de website Logic-immo.be, waarvan de efficiëntie erg gekend is, te behouden.

Via deze link kan je een interview met Tanguy van Eeckhoudt, commercieel directeur van IPM IMMO, en Frédéric Papeians, algemeen directeur van IPM IMMO, terugvinden. Het interview, uitgevoerd door Charlotte Mikolajczak, verscheen (in het Frans) op La Libre IMMO.

Dit artikel delen

Suggesties voor u