Logic-Immo op de bis beurs 2013 te Gent

Geschreven door Logic-Immo.be
16 maart 2013

Geniet van een hapje en een drankje tijdens de nacht van bis

Van 5 tot 13 oktober 2013 vindt in Gent opnieuw de bis bouw- en immobeurs plaats. De beurs is dit jaar aan zijn 25ste editie toe, en ook Logic-Immo zal aanwezig zijn met een stand. We nodigen je dan ook graag uit voor een bezoekje aan onze stand!

bis beur

Bis bouwbeurs: bouw- en immosalon

De bis beurs is al jarenlang dé bouw- en immobeurs! De beurs is dit jaar aan zijn 25ste editie toe, en in de loop der jaren groeide de beurs uit tot een groots succes. Elk jaar opnieuw overspoelen duizenden bezoekers Flanders Expo te Gent, op zoek naar hun droomwoning of op zoek naar de juiste partners voor hun bouwplannen.

Je vindt op bis alles om je woning te verbouwen of opnieuw in te richten, en je kan er beroep doen op tal van vakmensen en specialisten om je plannen waar te maken. Daarnaast is bis nog steeds de belangrijkste afspraak voor wie vastgoed wil kopen of voor wie een nieuwe woning wil bouwen. Tal van immobiliën partners zullen er immers aanwezig zijn, en ook Logic-Immo zal dus aanwezig zijn.

Nacht van bis

Je bent uiteraard gedurende de hele beurs zeer welkom aan onze stand, maar we vestigen ook graag nog even de aandacht op de ‘Nacht van Bis’, die plaatsvindt op vrijdag 11 oktober. De nacht van bis is al jarenlang een groot succes, en trekt altijd een hoop extra bezoekers. Tijdens de Nacht van Bis verwennen de exposanten je met hapjes en drankjes, en geniet je tevens van ontspannende live muziek. Je kan dan vanaf 18 uur aan onze stand terecht voor een hapje en een drankje, en tevens voorzien we een scherm waar je de voetbalwedstrijd van België-Kroatië live kan volgen.

Praktisch

De bis beurs vindt plaats van 5 tot 13 oktober, in de Flanders Expo te Gent. De nacht van bis gaat door op vrijdag 11 oktober, van 18u tot 23u.

Onze stand vind je in hal 7, op nummer 7507.

Voor toegangsprijzen, openingsuren en het adres verwijzen we je graag naar de website van bis.

Dit artikel delen

Suggesties voor u