Macnash

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
24 februari 2021

Vastgoedmakelaar in de kijker: Macnash

Vastgoedmakelaar Macnash Associates werd opgericht op 1 juli 1999 door Patrick Menache. Intussen werden verschillende kantoren in en rond Brussel geopend: Macnash Noord, Oost, Centrum, en Macnash Brabant in Alsemberg. 

renovatieprimes

Op 1 november 2008 werd een franchiseformule opgericht om te kunnen beantwoorden aan de vraag om verschillende vastgoedmakelaars te integreren: Macnash Associates, Real Estate Franchise. Het doel van deze groepering is aan de klanten (eigenaars, potentiële kopers, verhuurders,…) een algemene dienst en competenties in alle domeinen van vastgoed te kunnen aanbieden. In minder dan 2 jaar groeide het netwerk naar 13 kantoren verdeeld over het land.

Macnash: expert in vastgoed

Een dynamisch team vastgoedexperts van Macnash beschikt over internationale ervaring, in het bijzonder Patrick Menache, die verschillende jaren in Washington DC gewerkt heeft.

Het Macnash team biedt u professionalisme, betrouwbaarheid, creativiteit, enthousiasme, motivatie, een luisterend oor en staat altijd te uwer beschikking om zo goed als mogelijk aan elke vraag te voldoen.

Macnash heeft maar Ă©Ă©n doel: vastgoed verkopen

De verkoop of verhuur uw eigendom in de beste omstandigheden: dat is waar Macnash voor staat. Macnash Associates biedt een waaier van diensten aan op gebied van residentiĂ«le verkoop, residentieel verhuur alsook op gebied van verkoop en verhuur van commerciĂ«le ruimtes, bureaus, magazijnen,… Macnash Associates adverteert zo goed als mogelijk met advertentiepanelen en een website die alomtegenwoordig is.

Hoe bereikt Macnash dit doel?

Macnash onderhoudt bevoorrechte contacten met iedereen die in de vastgoedbranche actief is: notarissen, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, architecten, contactbureaus.

Dit artikel delen

Suggesties voor u