Met Logic-Immo gratis naar de bouw- & renovatiebeurs PassiveHouse

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
17 maart 2021

Op Tour & Taxis

Heb ook jij bouw- of renovatieplannen? Kom dan op 11, 12 of 13 september naar Tour & Taxis in Brussel, waar naar jaarlijkse gewoonte de bouw- en renovatiebeurs PassiveHouse neerstrijkt. 

passivehous

Publieksdagen

Tijdens de publieksdagen op zaterdag en zondag ontdek je hoe je bespaart op energie én tegelijk een maximaal wooncomfort realiseert. Je kan uiteraard met al je vragen terecht bij de verschillende bedrijven maar krijgt daarnaast ook neutraal en gratis advies van de experten van Passiefhuis-Platform vzw, in de Demozone en via de vele gratis lezingen: Hoe comfortabel verwarmen tegen een lage prijs ? Hoe hou ik ook in de zomer mijn woning comfortabel?… Bewoners getuigen tijdens de Meet & Build over hun persoonlijke ervaringen met (ver)bouwen. Kortom, deze beurs zorgt voor  een totaalpakket! Bezoek je PassiveHouse, dan kom je buiten met een oplossing voor jullie (ver)bouwplannen.  

PRO Dag

Vrijdag 11 september komt het professionele publiek aan zijn trekken via de Innovatieroute, de lancering van de eerste Europese ConClipvideo’s (conclip.eu), de lessons learned uit prefabscholen (renew-school.eu) en andere workshops en lezingen die dieper ingaan op de laatste nieuwigheden, technieken en trends. Leefmilieu Brussel en PHP nodigen u uit voor een bezoek aan het BIM-gebouw. Tijdens het VIP-event wagen PHP-leden en standhouders zich aan een rit in de nieuwe Tesla, wie snel is bemachtigt een gratis exemplaar van het boek ‘Architectuur + Passief’ enz. Info op www.passivehouse.be.  

Gratis ticket

Goed nieuws voor de lezers van Logic-immo: jullie kunnen gratis deelnemen! Meld je via www.passivehouse.be/nl/tickets aan voor een gratis bezoek tijdens de weekenddagen of prof dag van de PassiveHouse beurs op 12 en 13 september 2015.Vul je gegevens samen met de promotiecode Immo-542169 in voor de weekenddagen. 

Dit artikel delen

Suggesties voor u