Nieuwe gegroepeerde energieaankoop met Mr. Energie in april

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
21 maart 2023

Nu de energieprijzen sterk zijn gestegen en het aanbod aan leveranciers met vaste prijzen steeds schaarser wordt, is het misschien nuttig om een groepsaankoop te overwegen om op de energierekening te besparen.      

Door een voordelig tarief per kilowattuur voor de consument te onderhandelen, is het mogelijk Ă©Ă©n tot twee maandelijkse betalingen per jaar te besparen. Dit is het aanbod van Mr. Energie, de Belgische leider in groepsaankopen van gas en elektriciteit. Het formulier om lid te worden van de nieuwe groep is al online beschikbaar.

Een gegroepeerde aankoop: de ideale manier om je energiefactuur te verlagen

Sébastien Vaes, medeoprichter van Mr. Energie, wijst erop dat groepsaankopen in de huidige context de beste manier zijn om te onderhandelen over energieprijzen. « Sinds de oorlog in Oekraïne heeft de consument geen marge meer om te onderhandelen op individuele basis. De groepsaankoop van Mr. Energie is een uitstekende oplossing voor de consument, omdat de kracht van de groep het mogelijk maakt om te negotiëren over het interessantste aanbod op de markt. »

Mr. Energie is gespecialiseerd in het organiseren van groepsaankopen van elektriciteit en gas. De verkregen aanbiedingen zijn onverslaanbaar en stellen de deelnemers in staat grote besparingen te doen. Soms gaan ze gepaard met extra kortingen. Mr. Energie is er ook om de consument bij te staan in geval van een geschil en begeleiding te voorzien tijdens de verschillende stadia en procedures.

Hoe aansluiten bij de groepsaankoop voor een optimale verlaging van je factuur?

Om deel te nemen aan de groepsaankoop die in april 2023 wordt gelanceerd, volstaat het een online formulier op de website van Mr. Energie in te vullen.

Een groepsaankoop is een proces in twee fasen. In de deelnamefase, die meestal tussen 4 en 6 weken duurt, is er geen engagement van de consument vereist, die hoeft zich alleen maar te registreren op de website van Mr. Energie. Daarna volgt de inschrijvingsfase, waarin Mr. Energie onderhandelt met leveranciers om het best mogelijke aanbod voor de groep consumenten te verkrijgen. Dit aanbod wordt vervolgens voorgelegd aan de deelnemers die kunnen besluiten het wel of niet te aanvaarden.

Het is zo simpel als A, B, C!

Dit artikel delen

Suggesties voor u