Ontwerp je huis met MagicPlan!

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
26 januari 2021

Vastgoed app: ontwerp zelf je woning

Je huis plan snel en efficiënt uitvoeren is niet evident, zeker wanneer je niet over de kennis beschikt die een architect bijvoorbeeld wel heeft. Nochtans is een huis plan bij de aan- en verkoop van een woning heel erg nuttig. Met de gratis app MagicPlan meet je de afmeteingen van de kamers in je huis, kan je het plan tekenen en zelfs een interactieve site maken om je woning op een aantrekkelijke manier voor te stellen.

Beschrijving van hoe de Magicplan-applicatie werkt

Gratis huis plannen maken met MagicPlan

MagicPlan is een gratis applicatie die beschikbaar is op de iPhone 4 en 5 en op de iPod Touch 4. Je kan er je huis plan automatisch mee maken, zonder zelf te moeten tekenen of de oppervlakte van je kamers te meten.
Het enige wat je moet doen is de hoeken van je kamers meten en op basis daarvan maakt deze app er een mooi huis plan van dat je indien nodig achteraf kan aanpassen.Het huis plan kan daarna nog aangepast worden. Zo kan je de kamers van plaats veranderen zodat ze beter in het geheel passen.
Daarna kan je de huisplannen gratis delen via het internet. En je kan ook verschillende onderdelen zoals trappen en meubels toevoegen. Hou wel rekening met de afmetingen, de plaatsing en de oriëntatie.
Tot slot is het mogelijk om de gps-coördinaten van je woning in te geven en ze zo op een kaart te lokaliseren. Verder kan je het huis plan ook gratis exporteren naar PDF of jpeg.

Om online een interactieve presentatie te tonen, moet je wel betalen.

3D-plannen

Dankzij de samenwerking met iD Home 3D kan je het MagicPlan ook in 3D omzetten. Je hebt dan ook de mogelijkheid om je woning in te richten. Deze extra dienst is bedoeld voor vastgoedkantoren die vandaag een echte toegevoegde waarde aan hun klanten willen bieden, zowel voor de koper als de verkoper.


Hoe werkt de MagicPlan app?

Beschrijving van hoe de Magicplan-applicatie werkt
Dit artikel delen

Suggesties voor u