Salon Décojardin : De eerste tuinbeurs van het jaar

Geschreven door Logic-Immo.be
27 januari 2021

Dit jaar viert het Salon Décojardin Ciney zijn 10de verjaardag. Een traditie in Wallonië, het Salon Décojardin is een must voor diegenen die hun tuin willen aankleden en mooier maken. Hoewel de lente momenteel nog ver weg lijkt, is het nooit te vroeg om na te denken over de verdere ontwikkeling van je tuin!

conferentie op urbanism

Allen naar Ciney Expo voor Salon Décojardin

Op 15, 16 en 17 en 22, 23 en 24 februari kan je in Ciney Expo genieten van de eerste tuinbeurs van het jaar, goed voor tonnen inspiratie! Ben je op zoek naar de ideale veranda, een mooi tuinperk, een zwembad, tuinchalet, tuinmeubilair, terrasvloeren of een tuinarchitect? Op Salon Décojardin ontmoet je allerhande tuinprofessionals, die allemaal klaar staan om jouw droomtuin waar te maken.

Vorig jaar vonden 14.000 tuinliefhebbers de weg naar Ciney om tuinideeën op te doen, tuinplezier te beleven en de nieuwste tuintrends te ontdekken.  Wat maakt deze tuinbeurs dan zo speciaal?

Interactie is het codewoord van deze beurs. Elke exposant geeft niet alleen veel informatie, maar ook een praktische demonstratie van zijn producten. Zo kom je ook heel wat te weten over de werking van verschillende technieken in de tuin.

Kom naar Ciney en voel de lente openbloeien…

Praktische informatie rond de tuinbeurs

  • Wanneer? Op 15, 16, 17 en 22, 23 en 24 februari 2013
  • Openingsuren? Vrijdag van 16 tot 21 uur, zaterdag en zondag van 10 tot 19 uur
  • Inkom? 8 euro, gratis parking
  • Een kortingsbon kan je afprinten op de website van Salon Décojardin
  • Locatie? Ciney Expo, Rue du Marché Couvert 3, 5590 Ciney
Dit artikel delen

Suggesties voor u


Artikelen over hetzelfde onderwerp