Samenwerking met winkelcentrum Cora nabij Luik

Geschreven door Logic-Immo.be
1 maart 2021

Win een droomkeuken twv 7000 euro

Logic-Immo werkte samen met het winkelcentrum Cora vlakbij Luik: klanten konden een keuken winnen t.w.v. 7000 euro en konden informatie krijgen over onze diensten.

cora rocourt logic immo

Informatiestand

In het winkelcentrum “Cora” in Rocourt, vlakbij Luik, had Logic-Immo.be een infostand waarbij de klanten de mogelijkheid hadden om een keuken te winnen ter waarde van 7.000 euro. Ondertussen konden ze ook informatie vragen over het aanbod van Logic-Immo.be: panden te koop en te huur, het gebruik van de website, enz.

Activatie van online fans

Dankzij onze samenwerking met Cora, kon Logic-Immo.be een groot aantal kortingsbonnen voor Quick weggeven aan onze online B2C klanten. Na een oproep op onze Facebook pagina, ontving elke persoon die zich inschreef vóór een bepaalde datum op onze e-mailnieuwsbrief, gratis kortingsbonnen t.w.v. 20 euro. Op die manier groeide onze B2C lijst en werden onze fans verwend!

Commerciële samenwerking

Dankzij de commerciële samenwerking met Cora, was het merk Logic-Immo erg zichtbaar in het winkelcentrum. Het centrum zelf kon haar klanten verwennen met dit speciale evenement waarbij een unieke wedstrijd en informatieverstrekking werden gecombineerd.

Logic-Immo.be wil in de toekomst nog verder de mogelijkheden verkennen om zulke commerciële samenwerkingen op te zetten. Bent u geïnteresseerd om zoiets met ons te bespreken? Contacteer dan Caroline Housen, de Marketing Manager van Logic-Immo.be.

cora rocourt
Cora rocourt
cora rocourt
cora rocourt
Dit artikel delen

Suggesties voor u