Uw panden en relevant immonieuws op sociale media

Geschreven door Logic-Immo.be
26 februari 2021

Ons nieuwste product SocialConnect doet dit automatisch voor u

Mensen brengen nu ongeveer 30% van hun “online tijd” door op sociale media. Veel is veranderd tegenover een aantal jaar geleden, behalve onze positie als pionier. Daarom stellen we ons nieuwste product voor dat automatisch uw aanwezigheid op sociale media zoals Facebook verzorgt: SocialConnect.

un homme recherche des annonces immobilières en ligne

Cijfers en feiten

Tegenwoordig zijn de twee types inhoud die het meest geconsumeerd worden via internet Facebook en video. Het is een grote verandering in vergelijking met een aantal jaar geleden. Als we het sociale-mediagebruik in cijfers gieten, wil dit zeggen dat er meer dan 5,5 miljoen regelmatige gebruikers zijn van Facebook – alleen al in belgië. Wat video betreft, is YouTube de tweede grootste zoekmotor ter wereld (na Google, waar het deel van uitmaakt).

Deze informatie lijkt misschien verrassend, maar het zijn wel de naakte feiten.

Wees aanwezig op sociale media

Logic-Immo.be is al 18 jaar lang uw partner in communicatie rond immobiliën. Veel is veranderd, behalve onze positie. We reageren op deze veranderende marktsituatie zoals gewoolijk: als pionier. Daarom stellen we u sinds begin 2014 een oplossing voor die u toelaat om zo sterk mogelijk aanwezig te zijn op de sterkste sociale media: Facebook, op videowebsites (YouTube en Dailymotion) en Twitter.

Als u op een sterke manier aanwezig wil zijn op Facebook, is het essentieel om:

  • Levendige inhoud te hebben;
  • Uw pagina regelmatig bij te werken;
  • Gevarieerde inhoud aan te bieden;
  • Te communiceren over uw aanbod.

Ons product ‘Social Connect’

Met het product “Social Connect” van Logic-Immo.be krijgt u:

  • Een Facebook-pagina inclusief zoekmachine die toelaat om te zoeken in al uw online gepubliceerde panden;
  • Al uw panden omgezet in videpresentatie die kunnen geraadpleegd en gedeeld worden vanaf uw Facebook-pagina of vanaf YouTube;
  • Een Facebook-pagina die verschillende soorten nieuws publiceert volgens uw voorkeuren (immobiliënnieuws of niet) zodat uw pagina altijd “leeft” en actief is;
  • Om over uzelf en uw aanbod te praten, dient u niets meer te doen dan af en toe een bericht te plaatsen op uw Facebook-pagina – een levendige en professionele pagina dus, die uw imago online bepaalt.

Bekijk hieronder alvast hoe dit eruit ziet op de Facebook-pagina van Alliance Partners:

Begin nu met het beheren van uw aanwezigheid op sociale media!

Indien u meer informatie wenst over sociale media en ons aanbod zoals hierboven voorgesteld, contacteer ons dan via info@ipm-immo.be.

Indien u reeds een Facebook-pagina heeft, kunnen we de vermelde extra functies zonder problemen integreren.

Dit artikel delen

Suggesties voor u