Vastgoedmakelaar in de kijker: ERA

Geschreven door Logic-Immo.be
8 januari 2021

Vastgoedkantoren over de hele wereld

vastgoed makelaar ERA

ERA is naast Century 21 één van de grootste vastgoedmakelaars van België. ERA, of ‘Electronic Realty Associates’, heeft vastgoedkantoren die verspreid liggen over de hele wereld, zodat u overal ter wereld via ERA een woning of appartement kan vinden, en dat ook de rest van de wereld uw woning in België kan bekijken. ERA is met andere woorden de ideale vastgoedmakelaar voor immo in zowel binnen- als buitenland!

vastgoed makelaar ERA publiciteit

ERA in cijfers

ERA werd in 1972 in de Verenigde Staten opgericht en is sinds 1995 ook op de Belgische vastgoedmarkt aanwezig. ERA telt in België zo’n 115 ERA vastgoedkantoren die allemaal erkend zijn door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). ERA is ook in het buitenland actief en heeft meer dan 2.600 immokantoren in 48 verschillende landen. Ongeveer 1.100 van die kantoren zijn in Europa gevestigd.

Op ERA kan u rekenen

ERA beschikt over verscheidene interessante vastgoedproducten en -diensten waar u gebruik van kan maken. Met de nieuwsbrief van ERA blijft u bijvoorbeeld op de hoogte van alle evoluties in de vastgoedwereld en wat er speelt in de vastgoedmarkt van uw eigen regio. Heeft u een woning op het oog? Met het ‘ERA koper garantie plan’ mag u er op rekenen dat de mechanische installaties in het huis dat u wil kopen volledig in orde zijn.

Wil u uw huis of appartement verkopen? Ook dan staat ERA paraat voor u. Via onze vergelijkende marktanalyse weet u perfect wat de troeven van uw vastgoed zijn en wordt de correcte marktwaarde ervan opgesteld, zodat u perfect weet wat de ideale verkoopprijs van uw vastgoed is. Daarnaast krijgt u een ERA tuinpaal ter beschikking, zodat uw woning of appartement extra opvalt. Verder voorziet ERA een virtual online tour, waarmee geïnteresseerden een virtuele wandeling doorheen uw woning kunnen maken. Tenslotte krijgt u van ERA tal van tips om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. 

Ontdek het ERA immo-aanbod bij Logic-Immo

Bij Logic-Immo kunt u het immo-aanbod van ERA vinden. Het enige wat u hoeft te doen, is via uw eigen criteria naar woningen, appartementen, bouwgronden, etc., zoeken en u vindt vanzelf of en welke ERA-panden aan uw criteria voldoen.

Via Logic-Immo kan u trouwens ook gemakkelijk het ERA vastgoedkantoor in uw streek vinden.

Dit artikel delen

Suggesties voor u