De gezichten van Logic-Immo.be : Romeo de Bellefroid, « Logic-Immo.be geeft makelaars een maximale return voor hun aanwezigheid op ons platform ».

Geschreven door Logic-Immo.be
5 oktober 2021

Sinds kort is Romeo de Bellefroid, die sinds 2020 bij IPM Advertising aan de slag is, bij Logic-Immo.be als Digital Officer aan de slag. Vanuit die functie wil hij ervoor zorgen dat de aanwezigheid van klanten op het platform Logic-Immo.be hen nog meer dan vroeger waar voor hun geld biedt.

Met een diploma sociologie op zak, dat hij behaalde aan de VUB, ging Romeo de Bellefroid op zoek naar een eerste werkervaring. “Een grote troef daarbij is ongetwijfeld dat ik als Franstalige van thuis uit al mijn studies in het Nederlands heb gedaan en ook Engels vrij goed beheers, onder meer omdat ik mij tijdens mijn studententijd heb geëngageerd bij de Internationale Vereniging van Jonge Humanisten. En voorts ben ik enorm nieuwsgiering en erg geïnteresseerd in wetenschappelijke ontwikkelingen. Vandaar dat ik ook enige affiniteit heb met IT, zonder evenwel zelf een ontwikkelaar te zijn.”  

Door al die vaardigheden kon Romeo een jaar geleden aan de slag bij IPM Advertising, waar hij al snel ook een functie kreeg als verantwoordelijke voor “customer care” bij Logic-Immo.be. Dat is een heel belangrijke rol omdat ze ervoor zorgt dat klanten maximaal voordeel kunnen halen uit hun online aanwezigheid op Logic-Immo.be. “De klanten helpen als ze bijvoorbeeld moeite hebben om hun panden op onze website te plaatsen of om te zien welk bereik ze halen met hun onlineadvertenties, heb ik heel graag gedaan en dat wil ik ook blijven doen. Tegelijk zal ik nu verder werken aan de interface, zodat ontwikkelaars zich volop kunnen wijden aan nieuwe ontwikkelingen.”

Vrije tijd gebruikt Romeo voornamelijk om ontwikkelingen te volgen rond bordspellen, science fiction te lezen en ontwikkelingen te volgen op wetenschappelijk vlak. “Ik ben enorm geïnteresseerd op de antwoorden die de wetenschap kan formuleren op de grote vragen rond onder meer het klimaat, de geopolitiek en artificiële intelligentie”, zegt hij nog. “Er is heel veel kennis in de wereld, maar die wordt naar mijn gevoel ook nog te veel afgeschermd. Wat men “open science” noemt zou ons flink vooruit kunnen helpen.”  

Geert Degrande

Dit artikel delen

Suggesties voor u