2022 was voor Logic-Immo.be een jaar vol vernieuwingen    

Remy Bersipont
Geschreven door Remy Bersipont
20 december 2022

Met onder meer de lancering van een nieuwe Apple- en Android-applicatie en een gloednieuwe videosectie waarin onze producten duidelijker en transparanter dan ooit worden gepresenteerd, was Logic-Immo.be in 2022 toegankelijker dan ooit. We zetten nog even alle nieuwigheden op het rijtje die het leven van vastgoedmakelaars een stuk makkelijker maken. 

De Logic-Immo.be app 

U zat erop te wachten, en de app is er nu! Uw panden te koop of te huur zijn nu beschikbaar voor onze gebruikers op de gloednieuwe Logic-Immo.be applicatie, die functioneel is op zowel Android als Apple. Ons team heeft het nodige gedaan om een functionele app te maken, met een elegante esthetiek en een zeer duidelijke interface. De kwaliteit van de gebruikerservaring was onze prioriteit. Een hele nieuwe markt van mobiele gebruikers ligt nu voor ons open.

Meer leads dankzij onze schattingstool

Onze nieuwe schattingstool, die in het voorjaar is geïntroduceerd, trekt potentiële verkopers naar onze site. Na de onlineschatting van hun pand worden ze rechtstreeks verwezen naar de kantoren van de vastgoedmakelaars. De tool, aangedreven door Realo, is voor 95% betrouwbaar en trekt daarom interessante klanten aan, die erop gebrand zijn hun eigendom tegen de beste prijs te verkopen.

Een nieuw maandelijks prestatierapport op Logic-Immo.be

In 2022 hebben alle kantoren van vastgoedmakelaars de duidelijkheid en efficiëntie van ons nieuwe maandelijkse rapportagesysteem kunnen zien, via een maandelijkse e-mail waarin al hun prestaties op de site worden samengevat. Elke maand wordt u op de hoogte gehouden van het aantal kliks op uw advertenties, het totale aantal views voor uw kantoor of  het aantal bezoekers aan uw website dat er komt via Logic-Immo.be. In 2023 zullen we de inhoud van dit maandelijkse rapport blijven verfijnen, onder meer met de prestaties van de Smartbox. 

Een video van onze producten

Als u alles wilt weten over de inhoud van Smartbox, Seller Leads, Geobooster of Partner, kunt u nu onze verklarende video raadplegen, in de rubriek Makelaarskantoren/Onze producten. Wij laten u alles zien: hoe elk product werkt, de werkelijke prestaties en de prijs. Zo kunt u tijd besparen en alle informatie krijgen die u nodig hebt, zonder gedoe.

Geen transferproblemen meer dankzij onze unieke interface

Onze teams van programmeurs en ontwikkelaars hebben hard gewerkt om onze nieuwe API (application programming interface) op te leveren, waarmee alle aanbiedingen die makelaars naar ons sturen worden doorgestuurd. Dit ene contactpunt, dat wij hebben ontworpen om alle overdrachtsstoringen en technische bugs uit te sluiten, zorgt voor een bijzonder soepele informatieoverdracht en communicatie.

Dit artikel delen

Suggesties voor u