5 exclusieve woningen die nu te koop staan!

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
8 februari 2021

Uniek vastgoed in Belgi√ę

Mag het voor jou wat meer zijn? Ben je op zoek naar iets exclusiefs, een uniek kasteeltje op het platteland of een luxueuze loft met alles erop en eraan? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de woonmogelijkheden van rijke mensen? Ontdek hier alvast enkele¬†unieke woningen¬†die momenteel ‚Äď tegen een exclusieve prijs ‚Äď op de huizenmarkt te koop staan.

ch√Ęteau √† vendre

Luxueuze villa’s en unieke kasteeltjes

Voor sommige mensen betekent een huis kopen iets heel anders dan voor andere. Wie een groot budget voorhanden heeft, is misschien ge√Įnteresseerd in een¬†villa met alles erop en eraan. Zoals deze¬†karaktervolle villa in Den Haan¬†met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 425 vierkante meter.

In het West-Vlaamse¬†Oostkamp¬†staat dan weer een¬†heus landhuis te koop¬†in een prachtig groene zone. Wat dacht je van een¬†priv√©domein van 25 hectare¬†met een park vol oude bomen, een vijver, weiden en akkers, een zwembad, tennisveld, paardenstallen, conci√ęrgerie, ‚Ķ? En momenteel op de markt in Wetteren: een¬†authentiek landhuis/hoeve¬†dat prachtig is gerenoveerd.

Loft Oudenaarde

Mag het allemaal wat nieuwer zijn voor jou? Dan kun je een¬†luxueuze loft in het woonconcept ‚ÄėGropius‚Äô in Oudenaarde¬†overwegen. In een¬†voormalig klooster¬†worden drie stijlvolle¬†lofts¬†ingericht, die elk een volledige verdieping of zo‚Äôn 250 vierkante meter innemen. Ze zijn modern en puur ingericht. De lofts kijken uit over het omliggende platteland van de Vlaamse Ardennen. Op de helling van Edelareberg, ten zuiden van Oudenaarde, tronen deze moderne lofts boven de stad uit.

Maar ook voor wie niet van modern houdt en toch een exclusieve smaak heeft, zijn er momenteel lofts op de markt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze duplexloft in Dentergem? Zoals dat hoort, is ook deze loft ondergebracht in een oud gebouw, meer bepaald een voormalige textielfabriek.

Dit artikel delen

Suggesties voor u