Century 21

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
3 maart 2021

Vastgoedmakelaar in de kijker: Century 21

Vastgoedreus Century 21 viert dit jaar z’n 30ste verjaardag! Century 21 is vandaag met 7.700 internationale en 177 nationale agentschappen één van de belangrijkste vastgoedmakelaars van België. Wat de geheimen zijn van Century 21? Dat lees je hier!

huren

De geschiedenis van Century 21

Century 21 werd in 1972 in Californië opgericht door Art Bartlett en Marsh Fisher. Het werd oorspronkelijk opgericht voor Amerikaanse vastgoedmakelaars die zich wilden verenigen om de competitiviteit van de zelfstandige vastgoedmakelaar te verhogen. Uiteraard was het doel ook om de consument een completer aanbod te bieden en een professionele kwaliteitsservice te voorzien.

België en rest van de wereld

Vandaag is Century 21 één van de belangrijkste vastgoedmakelaars ter wereld. Century 21 beschikt maar liefst over meer dan 7.700 wereldwijde vastgoedkantoren in meer dan 27 landen. Century 21 is sinds 1995 ook op de Belgische vastgoedmarkt aanwezig en heeft hier ondertussen al zo’n 177 kantoren.

Het geheim van het succes van Century 21 ligt in de decentralisatie van de organisatie. Elke Century 21 franchise is bovendien op zowel juridisch als financieel vlak volledig zelfstandig.

Vastgoedkantoor van Century 21 in de kijker: ‘Century 21 – VMT’

‘Century 21 VMT’ is een vastgoedkantoor van Century 21 dat gelegen is in Ternat, Kester, Ninove en Wetteren. ‘Century 21 – VMT’ is een dynamisch kantoor dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft. Het vastgoedkantoor is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en beheer van onroerende goederen in de streek van Vlaams-Brabant en meer bepaald Ternat. U kan er ook terecht voor een ruim aanbod nieuwbouwappartementen. 

Dit artikel delen

Suggesties voor u