De woning van Elvis Presley staat te koop!

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
19 januari 2021

Op zoek naar een buitenverblijf in de VS?

De Franse villa in California waar Elvis Presley enkele jaren woonde staat te koop! Heb je toevallig 12,9 miljoen dollar (zo’n kleine 10 miljoen euro) op je bankrekening staan? Dan kan je misschien eens naar de VS vliegen om het voormalige stulpje van The King te gaan bezichtigen. 

luxe villa

De Californische villa van the King

De villa werd in 1958 gebouwd op de heuvels van Beverley Hills, met een uitzicht over de Stille Oceaan. Elvis kocht de woning in 1967 om er samen met zijn echtgenote Priscilla te gaan wonen, terwijl ze ook nog hun woning Graceland in Memphis behielden. De Californische woning is 500 vierkante meter groot. Na hun scheiding in 1973 bleef de King er nog enkele jaren wonen, tot hij de woning weer verkocht. De woning is recent nog gerenoveerd, maar niet alle sporen van the King werden uitgewist. Zo zouden er nog inscripties van Elvis’ hand moeten staan. De toekomstige eigenaar moet ook rekening houden met de fans van Elvis die er soms ‘op bezoek’ komen.

En de prijs?

Voor de riante prijs van 12,9 miljoen dollar krijg je ook een riante villa, met 4 slaapkamers, 5 badkamers, een mooie ingerichte keuken, woonkamer met open haard, zwembad, spa en een tuin met een prachtig vergezicht op LA.

Dit artikel delen

Suggesties voor u