Een design appartement kopen?

Geschreven door Logic-Immo.be
11 februari 2021

Droom weg bij deze design pareltjes!

Wil je graag een design appartement kopen? Een uitstekende keuze! Design appartementen zijn immers een ware lust voor het oog en uiterst aangenaam voor designliefhebbers om in te wonen. Design appartementen bestaan in de meest uiteenlopende stijlen. We zetten alvast een aantal speciale appartementen in de kijker. Laat je inspireren alvorens je eigen design appartement te kopen! 

design huis

1) Een klein designappartement met grote klasse

Een design appartement hoeft helemaal niet groot te zijn, dat bewijst dit gezellige appartementje wel. Het appartement is slechts 46m² groot, maar heeft heel wat in zijn mars. Door een zeer slim gebruik van de ruimte, voelt het immers een pak groter aan. Dankzij de verhoogjes wordt alle beschikbare plaats optimaal benut. Bovendien zorgt de combinatie van wit en hout voor een open en warm gevoel. Een klein design appartement, maar een grootste prestatie.

2) Een design appartement in Scandinavische stijl

De Scandinavische stijl maakt vaak gebruik van houten vloeren en witte muren. Het interieur van dit soort appartementen ziet er erg licht uit. Dan hebben we het trouwens niet alleen over de lichtinval, maar ook over de stijl van de meubels en de inrichting. Wie een klein appartement koopt maar het toch design wil inrichten, kan zeker deze stijl overwegen. Je kan je appartement een meer design look geven door te kiezen voor enkele meubels in opvallende kleuren.

3) Een luxe design appartement kopen: het penthouse

Een penthouse is natuurlijk dé locatie bij uitstek om een design appartement in te richten. Penthouses zijn vaak erg ruim en genieten veel lichtinval. Dit exclusieve penthouse vormt zeker en vast een inspiratiebron voor wie een design appartement wil kopen. Luxe elementen zijn verwerkt tot in de kleinste hoekjes. Dat maakt dit design appartement tot een exclusieve en uiterst aangename plek om te wonen. 

4) Design appartement kopen? Ook het uitzicht telt!

Wie een design appartement wil kopen, let maar beter ook op het uitzicht. Niet alleen design meubels tellen immers: ook een indrukwekkend uitzicht geeft je appartement iets extra. Dit appartement in Sydney spreidt zich uit over de hele zestiende verdieping van een cilindervormige toren, waardoor de bewoners aan alle zijden van een werkelijk panoramisch uitzicht over de stad genieten. In België wordt het moeilijk om zo’n locatie te vinden, maar een mooi uitzicht ligt zeker binnen handbereik!

Dit artikel delen

Suggesties voor u