Immo Deinze

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
18 februari 2021

3 troeven van een stekje in deze gemeente

Zoek je een gezellig huisje of appartement in de streek rond Gent? Dan kan Deinze, een aangename woonstad ten zuidwesten van Gent, je misschien overtuigen. Dit zijn alvast drie belangrijke voordelen van immo in Deinze.

Halle

Wonen op een boogscheut van Gent, Kortrijk Ă©n Brugge

Gent is een bijzonder fijne stad om in te winkelen, een terrasje te doen, een museum mee te pikken. Misschien wil je er zelfs wonen? Dat kan best, en met wat geluk vind je een mooi pand aan een betaalbare prijs. De kans is echter groot dat je voor een huis of appartement in Gent flink wat betaalt, en daar redelijk weinig oppervlakte of luxe voor in ruil krijgt. Net daarom kiezen almaar meer jonge gezinnen voor een huis in de rand rond Gent, in gemeenten als Lochristi, Laarne, Merelbeke en Deinze. Je krijgt er meer huis voor je geld, waardoor je met hetzelfde budget een grotere woning kunt kopen of huren – mĂ©t een tuin als je dat wilt!

Vanuit het hartje van Deinze sta je op een goeie twintig minuten met de auto in Gent, maar ook met de trein doe je er slechts een kwartiertje over. Daarnaast zijn ook de West-Vlaamse steden Brugge (35 minuten met de auto) en Kortrijk (25 minuten) uitstekend bereikbaar.

Natuur langs de Leie

De fusiegemeente Deinze – een stad met 30.000 inwoners – telt welgeteld elf deelgemeenten. Naast Deinze zelf ken je misschien Petegem-aan-de-Leie of Astene? In elk geval is Deinze een uitgestrekte gemeente met meerdere woondorpen waar je aangenaam, rustig en groen woont. Vlak bij het stadscentrum van Deinze ligt bijvoorbeeld het natuur- en recreatiegebied De Brielmeersen, waar je naast heel wat mooie natuur ook een dierenpark, kinderboerderij, minigolf en loopparcours aantreft.

Grote gemeente met een groot vastgoedaanbod

Ben je op zoek naar een villa, huis of appartement in de Leiestreek of de rand rond Gent? Neem Deinze dan sowieso op in je zoekgebied, want het is een grote gemeente met een uitgebreid vastgoedaanbod. Ontdek nu nog welke huizen en appartementen te koop staan in Deinze of zoek naar een huurwoning die aan je noden voldoet!

Dit artikel delen

Suggesties voor u