Immo in Durbuy

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
5 februari 2021

Beleef het echte Ardennen-gevoel in Durbuy!

We kennen Durbuy natuurlijk allemaal als het pittoreske stadje in de Ardennen waar het aangenaam vertoeven is. Maar velen onder ons gaan slechts  naar Durbuy voor enkele dagen of een weekend. Durbuy heeft echter ook heel wat te bieden als permanente verblijfplaats. En dat is ook te merken op de vastgoedmarkt. Immo in Durbuy wordt hoe langer hoe interessanter als investering.

België

Durbuy is Ă©Ă©n van de populaire toeristische bestemmingen in BelgiĂ«, en daar is natuurlijk een reden voor. Durbuy is gelegen in de Ardennen, midden in een beboste regio, waar je ver weg bent van de alledaagse drukte van de stad. Immo in Durbuy zoeken doe je dus vooral indien je op zoek bent naar rust en, houdt van de natuur.

Vele faciliteiten beschikbaar

Durbuy staat natuurlijk bekend als de kleinste stad van BelgiĂ«, maar dat mag je zeker niet laten afschrikken, want dat is slechts een eretitel waarmee de stad zichzelf graag in de kijker plaatst. De stad ontvangt jaarlijks vele toeristen, dus je mag erop rekenen dat alle basisvoorzieningen aanwezig zijn. Durbuy is niet het klassieke Ardense dorpje waar je kilometers ver moet rijden indien je enkele boodschappen wil doen. Durbuy is een kleine gezellige stad, maar met de faciliteiten van een middelgrote stad, wat natuurlijk een enorm voordeel is. Winkeltjes, restaurants, cafeetjes, je vind het allemaal terug in het centrum van Durbuy.

Huizen in Durbuy zijn vaak in dezelfde soort natuursteen opgetrokken, wat het stadje een unieke uitstraling biedt. Vele van deze huizen en monumenten zijn beschermd, waardoor de uitstraling van de stad bewaard blijft.

Immo in Durbuy en omgeving

De prijs van vastgoed in Durbuy hangt vaak af van jouw persoonlijke wensen. Natuurlijk zijn in Durbuy dure huizen te vinden, maar wie goed zoekt, vindt ook een kleiner, maar charmanter huis, die bij velen al dat typisch Ardennen-gevoel kan opwekken.

Voor wie het centrum van Durbuy toch iets te toeristisch is, kan ook immo vinden net buiten het centrum. In de beboste omgeving van Durbuy vind je afgelegen huizen en hoeves waar je optimaal kan genieten van prachtige uitzichten op Durbuy en de omgeving. Durbuy zelf bestaat slechts uit enkele straatjes. Vele mensen wonen echter in de dorpjes naast Durbuy, waar het veel rustiger is, en je evenzeer kan genieten van de prachtige natuur.

Dit artikel delen

Suggesties voor u