Immo in Lede

Geschreven door Logic-Immo.be
9 maart 2021

Wonen in het hart van Oost-Vlaanderen

Wil je in het centrum van Oost-Vlaanderen wonen en verkies je een rustige omgeving? Dan is Lede iets voor jou. De vastgoedprijzen zijn er erg voordelig in vergelijking met het gemiddelde in Vlaanderen én je woont vlak bij de centrumsteden Gent, Aalst en Dendermonde. Bovendien kun je profiteren van het groen en toeristische uitstapjes in de omgeving. 

Lede

Wat zijn de vastgoedprijzen in Lede en omgeving?

Immo in Lede is erg voordelig. In vergelijking met de omringende gemeenten (zoals Erpe-Mere en Laarne) scoort Lede zelfs iets beter. Voor een huis in Lede betaalde je in 2014 gemiddeld ongeveer 200.000 euro. De prijs voor een appartement in Lede was vorig jaar ongeveer dezelfde. In de omgeving staan er ook villa’s te koop waarvoor je in 2014 gemiddeld zo’n 330.000 euro moest neertellen.

Wonen in Lede is met andere woorden niet duur als je het vergelijkt met de gemiddelde prijzen in Vlaanderen. De aantrekkelijkheid uit zich ook in de bevolkingscijfers, die er elk jaar op vooruit gaan. In 2014 waren de Ledenaars met ongeveer 18.100.    

Centraal gelegen tussen Gent, Aalst en Dendermonde

Lede is gelegen in Oost-Vlaanderen, pal tussen Gent, Aalst en Dendermonde. Dat maakt van de gemeente de ideale uitvalsbasis voor wie werkt in een van die centrumsteden. Vooral in Gent is er veel economische bedrijvigheid. Woon je niet graag in de stad, maar werk je er wel? Dan zit je goed in Lede! Bovendien kun je ook richting Brussel uitwijken voor professionele doeleinden. 

Aangenaam vertoeven in het groen

Lede is gelegen in een groene en aangename omgeving. Je woont vlak bij glooiende landschappen waar je volledig tot rust komt. Denk maar aan de fietsknooppunten in de Denderstreek en de Molenbeek die door Erpe-Mere loopt.

Wonen in Lede is kortom de ideale combinatie van betaalbaarheid, groen en bereikbaarheid.

Dit artikel delen

Suggesties voor u