Immo in Lier

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
18 januari 2021

Wonen aan de poort der kempen

Bruisend, intiem, verrassend en charmant. Zo omschrijft de website van Toerisme Lier de stad. En gelijk hebben ze! Immo in Lier is bovendien erg goed gelegen, je zit er op een knooppunt tussen Antwerpen, Mechelen en Herentals. Werkgelegenheid en culturele activiteit genoeg dus in de buurt van Lier.

Lier

De poort der Kempen

Lier wordt ook wel de ‘poort der kempen’ genoemd, aangezien de stad op de grens van de kempen ligt. De kempen zijn een prachtig stukje natuur, waar het rustig en gezellig wonen is. In de zomer is het de warmste plek van Vlaanderen, en de vele natuurgebieden maken het tot een uistekend fiets- en wandelgebied. Wie Immo in lier koopt, kan in de zomer dus genieten van tal van sportieve activiteiten in de buurt.

Lier, stad in ontwikkeling

Lier is een stad in ontwikkeling, zo veel is duidelijk. Het stadsbestuur heeft de laatste jaren enorm geïnvesteerd om de stad leefbaarder te maken, met als meest opvallende investering de heraanleg van de Grote Markt. Door de heraanleg is die Grote Markt autovrij geworden. Daardoor is de Grote Markt nu een rustgevend plein, waar bovendien tal van activiteiten georganiseerd worden. Daarnaast is Lier de zogenaamde ‘Dungelhoeffsite’ aan het bouwen. Er werden reeds een nieuw zwembad en een nieuw politiegebouw gebouwd, en er komt in de zeer nabije toekomst nog heel wat immo in Lier bij, dat zich midden in het groen zal bevinden!

Toerisme in Lier

Lier is een toeristische plektreister, zoveel is zeker. De Zimmertoren, het Zimmerplein en de Grote Markt stralen rust en gezelligheid uit. Je kan hier steeds terecht voor een uitgebreid dinner of voor een frisse pint. Daarnaast zijn een bezoekje aan de Zimmertoren of aan de Sint-Gummarus kerk zeker de moeite waard. Ook fietsers kunnen in Lier terecht voor talrijke fietsroutes in het Pallieterland.

Immo in Lier

Lier is een rustgevende, romantische en charmante stad op de grens van de kempen. Gelegen op een knooppunt tussen Antwerpen, Mechelen en Herentals is er bovendien erg veel werkgelegenheid. Ben je op zoek naar immo in Lier? Bekijk dan ons aanbod immo in Lier. 

Dit artikel delen

Suggesties voor u