Immo in Limburg

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
18 januari 2021

Van gezellige plattelandsdorpjes tot cultuursteden

De provincie Limburg is een ideale plaats om te wonen. Steden zoals Hasselt en Genk zijn heel populair voor immo, maar de provincie biedt ook gezellige plattelandsdorpjes waar het erg rustig vertoeven is. Je geniet van een aantal streekproducten zoals de Limburgse vlaai en er vinden tal van evenementen plaats in de provincie. Bovendien zit je vlak bij de Nederlandse grens. Je zal je investering in immo in Limburg dus niet beklagen.

Straat in Limburg

Fietsen in Limburg

Limburg staat bekend als fietsparadijs. Via genummerde knooppunten kan je je eigen fietsroute eenvoudig samenstellen over de meer dan 2.000 km fietspaden. De provincie kreeg reeds verschillende prijzen en titels als fietsparadijs, en in 2011 ontvingen ze dan ook meer dan 2.000.000 fietstoeristen. Immo in Limburg is met andere woorden ideaal voor wie van een stevige fietstocht houdt!

Winkelen in Limburg

Hasselt is niet alleen hoofdstad van de provincie, het is meteen ook een toeristische trekpleister voor shopaholics! Hasselt is een modestad, waar je naast enkele grote winkelketens en leuke boetiekjes ook een heus modemuseum vindt. Daarnaast kan je Maasmechelen Village terecht voor outlet shopping en in Genk voor het oudste shoppingcenter van BelgiĂ«, Shopping 1. Kortom, ook als je graag winkelt is immo in Limburg een uitstekende keuze!

Sport en recreatie

Tot slot zijn er in Limburg ook tal van sport en recreatie mogelijkheden. Zo kan je een bezoekje brengen aan het Nationaal Park Hoge Kempen, de Japanse Tuin in Hasselt of kan je genieten van de vele fietscafés.

Immo in Limburg kopen

Limburg heeft als provincie dus heel wat bieden. Ben je geïnteresseerd in immo in Limburg? Bekijk dan even ons aanbod aan immo in Limburg. Je vindt hier zowel appartementen als huizen en bouwgronden, en dat in elke prijsklasse. Je vindt dus zeker iets dat binnen je budget past.

Dit artikel delen

Suggesties voor u