Immo Landen

Geschreven door Logic-Immo.be
19 februari 2021

Wat kost een woning in dit aangename Haspengouwse stadje?

Haspengouw is niet voor niets een populaire woonregio. De streek herbergt uitgestrekte fruitboomgaarden, mooie wandel- en fietspaden en gezellige stadscentra. Ook Landen heeft zo’n fijn stadscentrum – en nog veel meer dan dat. Ontdek alles over immo in Landen!

Landen

Woning kopen in Landen

De gemiddelde prijs voor een woonhuis in Landen bedraagt 160.484 euro. Voor een appartement betaalde je er in 2016 gemiddeld 118.063 euro. Schappelijke prijzen, als je bedenkt dat Vlaams-Brabant doorgaans tot de duurste provincies van ons land gerekend wordt.

Landen: gelegen nabij tal van stadskernen

Aan Landen grenzen in het oosten Gingelom en Sint-Truiden, in het noorden Linter en Zoutleeuw, in het westen Tienen en Hélécine en in het zuiden Lijsem en Hannuit. Genoeg stadskernen met bijbehorende levendigheid in de buurt dus. Al valt er in het centrum van Landen zélf ook al een en ander te beleven: zo vinden muziekliefhebbers sinds enkele jaren hun weg naar het gezellige rockfestival Rock Landen.

Wat er nog meer te gebeuren staat in Landen en omgeving? Samen met de nabijgelegen stad Hannuit plant Landen in 2018 de bouw van een gloednieuw aquapark van Plopsa. Perfect voor een uitstapje met het hele gezin – maar dus wel nog eventjes geduld oefenen …

Mobiliteit

Nog een pluspunt van Landen: het is bereikbaar per trein. Landen is een van de haltes op de spoorlijnen Brussel-Luik en Landen-Hasselt-Genk. Handig voor wie liever met het openbaar vervoer dan met de auto naar het werk reist.

Benieuwd of wonen in Landen haalbaar is voor jou? Snuister eens door ons aanbod immo in Landen, wie weet staat jouw toekomstige stekje er wel tussen.

Dit artikel delen

Suggesties voor u