Immo Middelkerke

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
19 februari 2021

Op zoek naar een appartement of huis aan zee of in de polders?

België is een klein landje met een korte kuststrook. En net daarom zijn wij Belgen zo verzot op de zee. Misschien hou jij er ook zo van om te wandelen in de duinen van De Panne of te zonnen op de terrasjes van Knokke? Of misschien droom je wel van een appartement of tweede woning aan zee? In dat laatste geval moet je Middelkerke zeker leren kennen.

Middelkerke

Middelkerke verkennen

De gemeente Middelkerke ligt in het midden van de 67 kilometer lange Belgische Kust, net ten zuidwesten van Oostende. Er wonen zo’n 19.000 mensen, waarvan het merendeel in de buurt van de zee woont, in de dorpen Middelkerke, Westende en Lombardsijde. Verder landinwaarts, in de polders, liggen de gehuchten Leffinge, Wilskerke, Slijpe, Mannekensvere, Schore en Sint-Pieters-Kapelle.

Centraal gelegen Ă©n toch lekker rustig

In Middelkerke is er altijd veel te doen, en uiteraard trekt deze kustgemeente in de zomer en tijdens de weekends heel wat dagjestoeristen die komen uitwaaien aan de Noordzee. Toch voelt Middelkerke helemaal anders aan dan buurgemeente Oostende. De polders zijn ideaal voor rustgevende fietstochten en gezonde buitenlucht. In Middelkerke zelf kun je genieten van het gemoedelijke dorpsleven, terwijl de stranden er net zo mooi en leuk zijn als elders, maar toch iets minder druk.

Immo Middelkerke

En dat merk je dus ook aan de vastgoedprijzen. Een appartement, studio of woonhuis in Middelkerke is goedkoper dan in de meeste andere kustgemeenten:

  • gemiddeld 187.261 euro voor een woonhuis,
  • gemiddeld 291.153 euro voor een villa, bungalow of landhuis (een echt koopje aan de kust!),
  • en gemiddeld 173.045 euro voor een appartement, studio of flat.

Benieuwd naar het vastgoedaanbod in deze aantrekkelijke kust- en poldergemeente? Ontdek nu wat vastgoed in Middelkerke te bieden heeft!

Dit artikel delen

Suggesties voor u