Immo Waasland

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
15 januari 2021

Historische dorpen, bruisende steden en gezellige gemeenten

Het Waasland biedt een brede waaier aan activiteiten, en het gebied bestaat uit een brede mix aan historische dorpen, bruisende steden en gezellige gemeenten. Waasland biedt daarmee voor elk wat wils, of je nu in een drukke stad of op het rustige platteland wil wonen. Het gebied is erg strategisch gelegen, pal tussen Antwerpen en Gent. De prijzen van immo in het Waasland zijn erg verschillend: in Sint-Niklaas woon je relatief goedkoop, terwijl je in Beveren en Waasmunster een stuk meer betaalt voor een woning of appartement.

Brussel

Bruisende steden en rustige dorpjes

Het Waasland is een gebied dat zich uitstrekt over de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Het Waasland is dan ook een heel verscheiden gebied, met zowel bruisende steden als pittoreske dorpjes. In Sint-Niklaas en Lokeren valt het hele jaar door van alles te beleven, terwijl Belsele of Sinaai het pittoreske karakter van het Waasland uitademen. Wie interesse heeft in immo in het Waasland kan zich dus aan een heel uitgebreid aanbod vastgoed verwachten, met voor ieder wat wils!

Fietsen en wandelen in het Waasland

Het Waasland staat ook bekend om de vele fiets- en wandelroutes. Heel wat fietsnetwerken doorkruisen het Waasland, waardoor je zelf tal van leuke fietsroutes kan uitstippelen. Een groot aantal horecazaken en logies hebben er trouwens het ‘fietsvriendelijk’ kwaliteitslabel, dat uitgereikt wordt door Toerisme Vlaanderen.

Ook wandelaars kunnen zich in het Waasland gebied uitleven langs 11 provinciale wandelroutes.

De immo prijzen in het Waasland

De immo prijzen zijn, net zoals het immo aanbod, erg verschillend in het Waasland. In Sint-Niklaas zijn de immo prijzen aan de lage kant, terwijl ze in sommige andere steden en gemeenten aan de hoge kant liggen. Maar hoe dan ook is investeren in immo in Waasland de moeite. Het is een toeristisch gebied waar veel te beleven is, en de verscheidenheid in immo is er zeer groot. Het gebied is daardoor voor iedereen interessant, wat je eisen op vlak van immo ook zijn.

Dit artikel delen

Suggesties voor u