Magisch wonen in de fruitstreek van België

Geschreven door Logic-Immo.be
12 maart 2021

Als we aan Sint-Truiden denken, denken we spontaan aan de appelbomen en perenbomen. Of is het omgekeerd? België kent in ieder geval een prachtige fruitstreek: Haspengouw. Fruitstreken hebben een sterke aantrekkingskracht op heel wat mensen en dat is niet zonder reden. Zo is het prachtig wandelen, fietsen en wonen tussen de fruitbomen die in volle bloei staan. Maar er is meer…

Haspengouw

De Belgische fruitstreken waar het aangenaam wonen is

Haspengouw is de Belgische fruitstreek bij uitstek. Een streek waar het aangenaam vertoeven is, waar mensen van het leven kunnen genieten en het fruit rechtstreeks van de fruitbomen komt. Wie wil er niet wonen? Maar waar halen deze streken hun magie vandaan? Om te beginnen is er het aangename glooiende landschap: de heuvels en de gezellige dorpjes. Elk seizoen kan je er genieten van een ongelooflijk zicht, gezonde lucht en ongeziene gastvrijheid. Redenen genoeg, niet?

Beleef de 4 seizoen in  de fruitstreek

Elke seizoen heeft zijn charmes. En hoe kan dat nog duidelijker geïllustreerd worden dan in de fruitstreek? Zo geniet je van de bloesem in de lente, het fruit in de zomer, de rode pracht in de herfst en de koele gezelligheid in de winter. En als het regent? Wel dan heb je al het voorgaande nog steeds, maar dan met de nodige verfrissing van bovenaf!

Vrije tijd in de Belgische fruitstreek

Wie kiest om in de Belgische fruitstreek te wonen, kiest voor 100% genieten. Zo kan je al fietsend of wandelend genieten van de fruitstreek. Bovendien is het gezelligheid troef in de talrijke dorpjes en boerderijen die er te vinden zijn. Zeker te ontdekken!

Pluk je eigen fruit

Net als het telen van eigen groenten, kan je in Haspengouw tijdens de speciale zelfplukdagen zelf je fruit plukken. Zo oogst je zelf lekker vers fruit van bij ons, een unieke ervaring! 

Dit artikel delen

Suggesties voor u