Mooi en groen wonen in Lebbeke

Geschreven door Logic-Immo.be
9 maart 2021

Immo in Lebbeke

Ben je op zoek naar een nieuwe stek in Oost-Vlaanderen? En zijn groen en gezelligheid belangrijk, maar bereikbaarheid evenzeer? Dat hebben wij dé oplossing voor jou: gaan wonen in het Oost-Vlaamse Lebbeke. De gezellige gemeente is rustig, omgeven door groen én ligt bovendien op amper 30 kilometer van Brussel. Als je binnenkort op huizenjacht gaat in Lebbeke of deelgemeentes Denderbelle en Wieze, aarzel dan niet om Lebbekenaars te vragen of ze het goed voor elkaar hebben. Het antwoord? Unaniem ja!

Lebbeke

De troeven van Lebbeke

Lebbeke is echt een parel in de Denderstreek. Prachtige fiets- en wandelroutes, gezellige en volkse kermissen en markten … Er valt altijd wel iets te beleven. Ook de bereikbaarheid van de Oost-Vlaamse gemeente is echt een troef. Lebbeke ligt pal aan de N47 richting Brussel, waardoor het in feite de perfecte pendelstad is. Ook met de trein sta je in een wip in Brussel, Dendermonde, Mechelen en Gent.

Wonen en werken in Lebbeke

In Lebbeke wonen, is wonen in een bedrijvige gemeente die ruim 19.000 inwoners en heel wat interessante werkgevers telt. Chocoladefabriek Callebaut, bijvoorbeeld, is één van de grootste werkgevers van de streek en in het bedrijventerrein D’Helst langs de Brusselsesteenweg vind je nog heel wat grote spelers.

Wonen in Lebbeke?

Laat ons trouwens zeker het prijskaartje niet vergeten. Dat valt zowel voor huizen als voor appartementen onder het Vlaamse gemiddelde. Voor een woonhuis betaal je in Lebbeke gemiddeld €189.000, voor een appartement dan weer €179.000. De immoprijzen vallen met andere worden best mee. Word jij binnenkort één van de 19.000 Lebekkenaars? Duik dan snel in het vastgoedaanbod van Lebbeke!

Dit artikel delen

Suggesties voor u