Op zoek naar immo in Oudenaarde?

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
19 februari 2021

Wij maken het je makkelijk!

Geboren en getogen in Oudenaarde? Dan wil je vast het liefst in je gemeente blijven wonen. Maar ook wie niet van Oudenaarde is, weet deze gezellige stad in de Vlaamse Ardennen wel te appreciëren. Is verhuizen naar een nieuw huis of appartement in Oudenaarde iets voor jou? Wij bieden je het nodige advies!

Oudenaarde

Huizenprijzen

Een huis met drie slaapkamers? Daar betaal je in BelgiĂ« zo’n 230.000 euro voor. Gemiddeld gezien, want de prijzen verschillen sterk per streek en gemeente. Verschillende Brusselse gemeenten behoren tot de duurste van het land, terwijl de meest landelijke gemeenten in de Ardennen veruit het goedkoopst zijn.

Koopwoningen in Oudenaarde

Hoe zit het precies met Oudenaarde? De verkoopprijs van een woonhuis bedroeg er in 2014 gemiddeld 192.706 euro. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie. Daarmee liggen de huizenprijzen in Oudenaarde op hetzelfde peil als andere gemeenten in het zuiden van Oost-Vlaanderen, zoals Brakel en Ninove. In de buurgemeenten Maarkedal, Horebeke, Zwalm, Zingem, Kruishoutem en Wortegem-Petegem betaal je evenwel aanzienlijk meer voor een woonhuis.

Appartement kopen in Oudenaarde

Een koopappartement in Oudenaarde is dan weer duurder dan in de rest van Oost-Vlaanderen. De gemiddelde prijs bedroeg 255.820 euro in 2014 – best prijzig! Uiteraard zijn dat maar gemiddelden. Zo vind je in het woningaanbod van Logic-Immo meer dan honderd appartementen, studio’s, huizen en villa’s, van 100.000 euro voor een rijhuisje tot meer dan een miljoen euro voor een luxueuze herenwoning.

Waar begint je zoektocht naar immo Oudenaarde?

Je droomhuis zoeken lukt het best wanneer je de strijd op meerdere fronten voert: in de zoekertjeskranten, op het internet en op straat. Kijk eens rond in de mooiste straten van Oudenaarde en je ontdekt al snel iets dat te koop of te huur staat. En uiteraard zijn online zoekertjes, die continu worden geĂĽpdatet, je beste vriend tijdens de zoektocht!

Dit artikel delen

Suggesties voor u