Wemmel, levende gemeente in de rand van Brussel

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
15 januari 2021

Wemmel is een levende gemeente in de rand van Brussel. De gemeente bruist van de economische activiteit en van de vele evenementen die er jaarlijks plaatsvinden. Bovendien ligt Wemmel in de rand van Brussel, waardoor je rustig woont en toch profiteert van de voordelen van een grootstad. De vele café’s en restaurants bieden de ideale ontspanning, net als de vele evenementen. Investeren in immo in Wemmel is dan ook altijd een goed idee. Je vindt er huizen en appartementen in alle prijsklassen, zodat je zeker iets vindt dat binnen jou budget past.

Platteland

Bruisende cultuurgemeente

Wemmel is een bruisende cultuurgemeente, met heel wat bezienswaardigheden. Zo ligt het gemeentehuis in een heus kasteel, dat absoluut een bezoekje waard is. Daarnaast bevat het centrum enkele historische kerken, een oude pastorij en enkele opvallende woningen. Voor rustige fiets- en wandeltochten kan je dan weer terecht in het Beverbos.

Naast deze bezienswaardigheden vinden er ook heel wat evenementen plaats in Wemmel. Zo is er jaarlijks een stratenloop en een jaarmarkt, en doet de gemeente traditioneel mee aan de open monumentendag. Wie immo in Wemmel koopt, zal zich dus geen dag vervelen!

Immo Wemmel: wonen in de rand van Brussel

Immo Wemmel staat gelijk aan wonen in de rand van Brussel en dat biedt heel wat voordelen. Vzw De Rand, een vzw die het Nederlandstalige karakter van de Vlaamse rand rond Brussel wil ondersteunen, heeft een gemeenschapcentrum in Wemmel. Je kan hier terecht voor een kwaliteitsvolle culturele programmering. Je geniet in Wemmel dus van heel wat cultuur en evenementen, terwijl je relatief rustig woont in de rand van Brussel. Bovendien is er heel wat economische activiteit in de rand van Brussel, waardoor je je nooit ver moet verplaatsen naar je werk.

Huizen en appartementen in Wemmel

Wil je investeren in immo in Wemmel? Dan wacht er een uitgebreid aanbod aan huizen, appartementen, gronden, handelszaken en opbrengsteigendommen. Of je nu op zoek bent naar een ruime villa of naar een klein, gezellig appartement! Bekijk het aanbod immo in Wemmel via onze website en je vindt vast iets dat bij je past.

Dit artikel delen

Suggesties voor u