Een high-tech badkamer dankzij deze gadgets

Geschreven door Logic-Immo.be
12 maart 2021

Nieuwigheden die je leven makkelijker maken

Dé evolutie in onze woningen van de afgelopen tien à twintig jaar? Dat is allicht de herwaardering van twee functionele ruimtes, de keuken en de badkamer, tot aangename leefruimtes. Tegenwoordig richten we onze badkamers luxueus en stijlvol in, met hoogwaardige materialen en designsanitair. Ook technologische snufjes vinden langzamerhand hun weg naar de badkamer. Een overzicht van de belangrijkste badkamergadgets …

intérieur

Intelligente douches

Is je dagelijkse wasbeurt onder een ‘gewone’ douche al een van de hoogtepunten van je dag? Wacht tot je het comfort van een slimme douche ervaart. Er bestaat heel wat variatie in, maar de meeste intelligente douches zijn minstens uitgerust met een bedieningspaneeltje of touchscreen waarmee je de temperatuur en de kracht van de waterstraal bepaalt. Er zijn zelfs slimme douches waarmee je ook sfeerverlichting en -muziek kunt instellen. Een echte wellnessdouche is bovendien uitgerust met extra sproeiers aan de zijkanten.

Home entertainment in de badkamer

Niet alleen onder de douche is er ruimte voor ontspanning. Over het algemeen zien we dat ‘home entertainment’ een plekje verovert in de badkamer. Je favoriete serie bekijken terwijl je in bad ligt? Kan perfect dankzij vochtbestendige HD-televisies. Er bestaan zelfs televisies die tegelijk dienst kunnen doen als spiegel – ideaal in de badkamer!

Ledverlichting

Energiezuinige ledverlichting heeft allang z’n weg gevonden naar onze badkamers. Ledverlichting verbruikt veel minder stroom als een gloeilamp of spaarlamp. Bovendien kun je veel soorten ledverlichting van kleur laten veranderen, wat prettig is wanneer je het echt gezellig en sfeervol wilt maken in de badkamer.

Douchewand met glansgarantie

Glas is het perfecte materiaal voor douchewanden en badschermen. Helaas zorgt kalkaanslag ervoor dat je douchedeur snel dof wordt. SGG Timeless is een innovatieve glassoort die voorzien is van een onzichtbare coating die kalkaanslag geen schijn van kans geeft. Zo maak je de douchedeur makkelijker schoon en wordt ze veel minder snel dof.

Dit artikel delen

Suggesties voor u