Immo in Putte

Geschreven door Logic-Immo.be
10 maart 2021

Rustig wonen in het pittoreske Putte

Rustig en gezellig wonen, daarvoor moet je in Putte zijn. Ontdek een prachtige gemeente die op de grens tussen de Mechelse Groenstreek en de Zuiderkempen ligt. De ruim 17.000 inwoners wonen er graag en zijn terecht trots op hun gemeente. Dankzij zijn ligging vlakbij Mechelen is het bovendien de ideale uitvalsbasis.

Putte

Vastgoed in Putte

Wil je rustig wonen, op de rand van de Kempen en vlakbij een grote stad? Dan zit je goed in Putte! Je vindt er bovendien een uitgebreid aanbod aan vastgoed, met tal van woningen en appartementen die op een nieuwe eigenaar wachten. De vastgoedprijzen liggen er iets boven het Vlaamse gemiddelde; voor een woning betaalde je in 2014 gemiddeld 234.000 euro, voor een appartement lag die prijs op 230.000 euro. Wie op zoek is naar een villa doet in Putte gegarandeerd een goede aankoop, de prijzen van villa’s liggen er onder het Vlaams gemiddelde.

Wonen in Putte: rustig en goed bereikbaar

Wonen in Putte betekent rustig en toch goed bereikbaar wonen. De gemeente ligt op een boogscheut van Mechelen, die bekend staat voor de Sint-Romboutstoren, zijn bruisende binnenstad en Planckendael. Zoek je het liever wat rustiger? De gemeente ligt ook op de rand van de Zuiderkempen, waar het erg gezellig fietsen en wandelen te midden van het groen is!

Doordat de gemeente zo dicht bij Mechelen ligt, is de E19 nooit ver weg… Putte is dus de ideale uitvalsbasis voor wie werkt in Antwerpen of Brussel!

Wat valt er te beleven in Putte?

Heel wat! Putte is een levende gemeente waar altijd wel iets te beleven valt. In de buurt zijn tal van fiets- en wandelroutes en in de gemeente zelf ontdek je oude hoeves, het oude gemeentehuis en andere beschermde gebouwen. Wil je even bekomen van je fiets- of wandeltocht, dan kan je natuurlijk terecht in een van de vele gezellige cafeetjes! 

Dit artikel delen

Suggesties voor u