Zalig wonen in Bruisend Beveren

Geschreven door Logic-Immo.be
11 maart 2021

Wie in een levendige Oost-Vlaamse gemeente wilt wonen, moet absoluut Beveren of deelgemeenten Melsele, Haasdonk, Vrasene, Kieldrecht, Verrebroek, Kallo en Doel overwegen. Het grondgebied van Beveren-Waas omhelst onder meer de bloeiende Waaslandhaven en het deel van de Antwerpse haven dat op de linkeroever ligt. De haven zorgt voor heel wat werkgelegenheid in de regio, waardoor het een booming gebied is. Word jij een van de 50.000 Beveraars? Ontdek snel de voordelen van wonen in Beveren!

Mechelen

Bezienswaardigheden in Beveren

Winkelsgezelligheid en – je zou het misschien niet verwachten – natuur, dat heeft Beveren je allemaal te bieden. De jaarlijkse Beverse Feesten, bijvoorbeeld, tonen dat Beveren goed weet hoe het een feestje moet geven. De feest- en cultuurkalender is trouwens elk jaar opnieuw goed gevuld. Ben je meer een natuurliefhebber? Dan zijn de vele natuurgebieden en parken ongetwijfeld je ding. Grote Geuele, het park Hof Ter Saksen, Haasop, Groot Rietveld… geen gebrek aan groen in Beveren.

Beveren boven!

Beveren, niet voor niets de tweede grootste gemeente in België, is een bloeiende economische regio. Vooral de Waaslandhaven en de kerncentrale van Doel zorgen voor veel inkomsten en werkgelegenheid in de streek. Mobiliteit en bereikbaarheid zijn daarom erg belangrijk, zowel binnen Beveren (de vele tram- en buslijnen) als daarbuiten (nabijheid van de E34 en E17, en meerdere “grote” buslijnen). Ook de stations in Beveren zelf en Melsele zorgen voor een perfecte ontsluiting van de gemeente.

Immo in Beveren

Het valt niet te ontkennen: Beveren heeft heel wat troeven waardoor het er aantrekkelijk wonen is. Je betaalt er gemiddeld € 212.000 voor een huis, wat hoger is dan het Belgische gemiddelde, maar wel pal op het Vlaamse gemiddelde uitkomt. De huizenprijzen vallen dus best mee, zeker omdat je terechtkomt in een bruisende economische regio waar het bovenal gezellig wonen is. Je krijgt dus absoluut waar voor je geld! Als Beveren je interesseert, kijk er dan zeker onze website op na!

Dit artikel delen

Suggesties voor u