Samenwerken met een immokantoor

vind het juiste immokantoor

Deze dienst brengt je in contact met een plaatselijke vastgoedmakelaar die je zal bijstaan in het vinden van een koper of huurder voor je pand.

De vastgoedmakelaar ontlast je van een groot deel van de formaliteiten en zorgt ervoor dat je jouw pand in de best mogelijke omstandigheden kan verkopen of verhuren: zonder zorgen, aan de beste prijs en zo snel mogelijk.

De makelaar kan eveneens de waarde van je pand schatten.

vastgoedmakelaar, een beroep gereglementeerd door het BIV

Gereglementeerd beroep

Dit beroep is wettelijk vastgelegd en gereglementeerd: elke persoon actief als vastgoedmakelaar moet geregistreerd zijn bij het BIV (Beroepsinstituut voor Vastgoedmakelaars) en een reeks richtlijnen volgen. Werken met een vastgoedmakelaar is dus veilig.

Lees meer over de voordelen van samenwerken met een vastgoedmakelaar.

Voordelen

 • Expertise

  Je werkt samen met een vastgoedprofessional

 • Grote visibiliteit

  Publicatie van je zoekertje op de vastgoedwebsite Logic-immo.be (bijna 2 miljoen bezoeken per maand) en, mogelijk, in ons magazine Logic-immo.

 • Publicatie op onze apps

  iOs en Android

 • Je zoekertjes worden door onze digitale partners overgenomen en verspreid.

verkoop, verhuur en schatting van vastgoed met de grootste vastgoedexpertise

Verkoop, verhuur, schatting

 • Zonder zorgen
 • Aan een correcte prijs
 • Sneller
 • Met de hulp van een vastgoedspecialist

Hoe werkt het?

Klik op de onderstaande button en volg de stappen: 2 korte formulieren die je moet invullen. Deze informatie staat ons toe om je in contact te brengen met de vastgoedmakelaar(s) van jouw keuze, of het nu over verkoop, verhuur, of over het schatten van je pand gaat.

Wij stellen je dan een selectie van locale vastgoedmakelaars voor waarmee je kan samenwerken. Vervolgens is het aan jou om de keuze te maken tussen de beschikbare vastgoedmakelaars.

Als wij geen agentschappen vinden in de gemeente waar je pand zich bevindt, stellen wij vastgoedmakelaars in de buurt van deze locatie voor.