Batibouw 2013

Geschreven door Renaud Chaudoir op 15 februari 2013

De grootste bouwbeurs opent zijn deuren vanaf 21 februari 2013

Binnenkort opent de bekendste bouwbeurs van België weer zijn deuren. Op 21 februari 2013 gaat de 54e editie van Batibouw van start voor professionele bezoekers en op 23 februari voor particulieren. Gedurende 11 dagen zal Batibouw weer dé place to be zijn om informatie te vergaren over alles wat met bouwen en renoveren te maken heeft. 

Thema’s: stad, energie en slaapkamer

Ook dit jaar voorziet Batibouw weer drie thema’s die extra aandacht zullen krijgen tijdens de beurs. Het thema ‘terug naar de stad’ speelt in op het groeiend aantal mensen die in de stad willen wonen. Na een periode van stadsvlucht, kiezen velen ervoor om in de stad te gaan wonen. Naast jonge twintigers is de stad weer in trek bij tweeverdieners, jonge gezinnen en zelfs senioren. Op Batibouw vind je daarom heel wat inspiratie en innovatieve ideeën om het leven in de stad zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Een tweede thema ‘ga slim om met warmte en elektriciteit’ is bedoeld om de aandacht van de bezoekers te vestigen op hernieuwbare energie. Batibouw zet vooral in op het opslaan van overschotten aan warmte en elektriciteit om de steeds schaarser en duurder wordende energie de baas te kunnen. 

 

In het derde thema ‘master slaapkamer nieuwe stijl’ wordt de aandacht gevestigd op de goed uitgeruste, luxueuze slaapkamer. De hedendaagse slaapkamer krijgt meer ruimte, of wordt zelfs gespreid over meerdere ruimtes. In deze nieuwe slaapkamers vind je bijvoorbeeld een massa aan multimedia (flatscreens, tablet, laptop,…), een op maat gemaakte dressing, een badkamer, een eetplaats, een ontspanningsruimte, wellnessfaciliteiten, enzovoort.

Praktische informatie

Batibouw start op 21 februari 2013 om 10u en eindigt op 3 maart 2013 om 18u30. Donderdag 21 februari en vrijdag 22 februari zijn voorbehouden voor professionele bezoekers. Particulieren worden pas vanaf zaterdag 23 februari toegelaten. Er wordt een nocturne voorzien op donderdag 28 februari: op deze dag is Batibouw geopend tot 23u.

 

Stand van Logic-immo.be

Onze stand bevindt zich aan de ingang in Paleis Astrid, plaats AS-03. Zie hieronder...

Tickets

Tickets voor Batibouw kosten 12€ per dag; kinderen van 6 tot 12 betalen 6€ per dag. Voor 40€ krijgen professionele bezoekers 2 dagen toegang tot de professionele Batibouw dagen. Als je je tickets online bestelt, krijgen volwassen 1€ korting en kinderen 0,5€ korting. Je kan je eveneens al registreren en je gegevens ingeven, zodat je dat niet bij elke exposant opnieuw moet doen. Op je ticket zal dan een code staan die alle exposanten kunnen scannen voor je gegevens.
Je kan ook gratis tickets bekomen door fan te worden van onze Facebook-pagina


De website van Batibouw.

Lexicon