Professionals bezoeken Batibouw 2017 tijdens de eerste twee dagen

Batibouw 2017 gaat van start

Geschreven door Renaud Chaudoir op 16 februari 2017

Bezoek Belgiës grootste beurs tot 26 februari

Op Batibouw laten particulieren zich inspireren door de nieuwste oplossingen voor bouw, renovatie, tuin en decoratie. Maar vóór ze dat doen, is de Heizel aan de professionals.

Professionals bezoeken Batibouw 2017 tijdens de eerste twee dagen

Batibouw 2017

Het is niet verwonderlijk dat de grootste beurs van ons land over bouwen gaat. De Belg heeft nu eenmaal een baksteen in de maag, zoals de uitdrukking luidt. Maar Batibouw gaat al lang niet meer alleen over bouwen. Verbouwen en renoveren zijn almaar belangrijker geworden, en er is ook de nodige aandacht voor zwembaden, tuinen, terrassen, decoratie, immobiliën, …

Voor professionelen en particulieren

Donderdag 16 en vrijdag 17 februari zijn voorbehouden voor mensen uit de sector, maar vanaf 18 februari is iedereen welkom op Batibouw 2017. Terwijl de professionals het evenement vooral gebruiken om te netwerken, laten de particulieren zich er graag inspireren en adviseren over hun woningproject.

De bouwbeurs is elke dag open van 10 uur tot 18.30 uur, en dat nog tot en met 26 februari. Op 23 februari is er een nocturne tot 23 uur.

Je bereikt Batibouw – dat naar goeie gewoonte in de Heizel plaatsgrijpt – via afrit 7a van de Brusselse Ring of met het openbaar vervoer via metrolijn 6 naar Koning Boudewijn.

Bestel je tickets online.

Logic-Immo op Batibouw 2017

Ook Logic-Immo kon natuurlijk niet ontbreken op Batibouw. Je vindt ons in Hall Astrid, die heel makkelijk bereikbaar is voor wie zijn auto  op parking C achterlaat.

 

Lexicon